Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Arkitekt designer boliger i The Silo

Arkitekt designer boliger i The Silo

De tre lejligheder, som endnu ikke er solgt, udbydes i en særlig 'Cobe Edition'

Del artiklen på

Lejlighederne i The Silo i Københavns Nordhavn er nu næsten udsolgt. Af de i alt 40 lejligheder er der kun tre tilbage. De udbydes nu i en særlig 'Cobe Edition', hvor arkitekterne bag bygningens forvandling også har designet lejlighedernes køkkener, bad og øvrige finish.

Dan Stubbergaard, der er ejer af Cobe, siger:

- Vi har været heldige at få lov også at indrette nogle af lejlighederne. Det har været vildt sjovt og sådan lidt Arne Jacobsen'sk at skulle stå for både bygning og indretning.

De tre Cobe edition-lejligheder har arkitekterne indrettet i to forskellige udgaver: En lys variant og en, der står råt og originalt med den oprindelige betonkonstruktion synlig.
 
Forvandlingen af den gamle kornsilo er sket i et tæt partnerskab mellem Cobe og bygherrerne, Unionkul ved Klaus Kastbjerg og NRE Denmark, der også har haft rollen som totalentreprenør.

Klaus Kastbjerg fortæller:

- Vi havde en drøm om at bevare et af Nordhavns unikke vartegn og bringe det ind i en ny tidsalder. Vi mener selv, det er lykkedes, og det har vi også kunnet set på efterspørgslen. Der har især været bud efter lejligheder på omkring 200 m2. Det er også størrelsen på de tre sidste og måske allermest attraktive lejligheder øverst i bygningen, hvor vi som afslutning på indsatsen bad Cobe stå også for den detaljerede indretning.
 
Jacob Eiskjær Olesen fra NRE Denmark siger:

- Det har været et meget spændende projekt, hvor vi som både en af bygherrerne og totalentreprenør har kunnet være med til at vise, hvordan byernes gamle strukturer kan bevares og genanvendes til nye formål. Opgaven har ikke været enkel, men med et godt og åbent samarbejde og opmærksomhed på den samlede proces - lige fra det arkitektoniske og de og konstruktionsmæssige udfordringer til finansiering - er det lykkedes at skabe noget unikt.
 
The Silo er netop blevet anerkendt med en international pris som bedste højhus i Europa i 2018. Byggeriet har tidligere modtaget en pris fra Foreningen Hovedstadens Forskønnelse samt Københavns Kommunes Bygningspræmiering 2018.

-kj

Læs mere om Byggeri

11/6 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder