Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Armeringsspecialist investerer i robotteknologi

Armeringsspecialist investerer i robotteknologi

Celsa Steel Service har investeret i avanceret robotteknologi, der blandt andet vil styrke entreprenøren Per Aarsleff i større projekter med sekantpæle\r\n

Del artiklen på

Byggeri- og infrastrukturprojekter eksploderer ikke mindst i tidligere havneområder. Det meget tætte byggeri i kombination med en ekstrem hård undergrund, kan give udfordringer i forhold til indfatnings-vægge.

Det har skabt øget interesse for fundering med sekantpæle, når der i vanskelige jordbundsforhold ønskes etablering af vibrationsfrie og støjsvage indfatningsvægge og funderingspæle, som in-situ støbes i forborede huller og armeres med svejste armeringskurve.

Roboteknologi styrker position
Armeringsspecialisten Celsa Steel Service har derfor netop investeret i avanceret robotteknologi, som skal positionere virksomheden som førende leverandør af dobbeltsvejste armeringskurve til sekant-løsninger til fordel for entreprenørerne og deres kunder.

- Vores investering i den nye robot er en del af en større plan, som gør at Celsa Steel Service dækker et væsentligt bredere felt af entreprenørernes efterspørgsel.
Med robotten øger vi vores daglige kapacitet markant, så vi fremover kan producere 12 gange så mange sekantkurve, som før. Det optimerer vores produktions-processer og styrker vores konkurrenceevne – til fordel for både entreprenørerne og deres kunder, siger Søren Kilmose, Celsa Steel Service.

Øger fabrikkens kapacitet
Den nye svejserobot, som i øjeblikket monteres i Ølstykke, er for Celsa Steel Service en del af en større investering i produktionsoptimering, der øger fabrikkens kapacitet, og leveringsevne inden for kompleks armering. Aktuelt er fabrikken ved at flytte ind i 2 nærliggende haller, 300 meter fra den nuværende fabrik. Den ene hal skal huse den nye svejserobot. Den anden hal vil skabe markant bedre rammer for den i forvejen store produktion af håndsvejste løsninger.

Entreprenør glæder sig
Hos entreprenørkoncernen Per Aarsleff A/S, som tidligere har indgået strategisk samarbejdsaftale med Celsa Steel Service, ser man frem til konkurrencedygtige leverancer på de efterspurgte sekant-løsninger.

- Med Celsas nye robot kan vi opnå en mere effektiv logistik i vores danske projekter, når vi udfører sekantpæle i de store komplekse funderingsopgaver. Celsas nye robotproduktion af den specielle armering til pælene 'lokalt' i Danmark vil medføre korte leveringstider og gøre vores planlægning mere smidig, fortæller Projektleder Frank Roland hos Per Aarsleff A/S.

-jhn

Læs mere om Byggeri

10/8 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder