Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Bifalder fjernelse af omprioriteringsbidraget Palle Thomsen understreger, at der fortsat skal arbejdes på at gøre erhvervsuddannelserne så attraktive som mulige.

Bifalder fjernelse af omprioriteringsbidraget

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti valgt at afskaffe omprioriteringsbidraget for erhvervsuddannelserne fra 2019. Det bakker Danske Byggecentre op om

Del artiklen på

- Det er utroligt positivt, at omprioriteringsbidraget for erhvervsskoler bliver fjernet. Kvaliteten i undervisningen ude på erhvervsskolerne har været truet. Det kan virke helt tosset, at regeringen i første omgang lagde op til en fortsættelse af omprioriteringsbidraget, når der i den grad mangler faglært arbejdskraft i Danmark, siger Palle Thomsen, adm. direktør for Danske Byggecentre.

Regeringen og Dansk Folkeparti vil, i lyset af annulleringen af omprioriteringsbidraget,
nedprioritere de øvrige elementer i udspillet ’Fra folkeskole til faglært –erhvervsuddannelser til fremtiden’.

- Det er vigtigt at kursen bliver holdt fremadrettet, og at der arbejdes for at gøre
erhvervsuddannelserne så attraktive som muligt. Vi håber derfor ikke at fjernelsen af
omprioriteringsbidraget går ud over for mange af de ellers udmærkede forslag til at styrke
erhvervsskolerne – bl.a. forslaget om at 10. klasse skal pege i retning af erhvervsuddannelserne, så vi positivt på, udtaler Palle Thomsen.

-los

Læs mere om Byggeri

7/11 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder