Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Biltema sælger flere avancerede byggematerialerHos Biltema er det ikke længere kun skruer og fugemasse, kunderne kommer efter. Detailkæden oplever en stigende efterspørgsel på mere avancerede byggematerialer og værktøjer.

Biltema sælger flere avancerede byggematerialer

Et stigende antal danskere dropper håndværkeren og klarer større reparationer på huset selv eller med hjælp fra venner og familie

Del artiklen på

Gør det selv-bølgen ruller stadig, og flere og flere danskere hopper med ombord - også når det kommer til større og mere avancerede reparationer på huset.

Antallet af danske boligejere, der klarer større husreparationer selv eller med hjælp fra venner og familie, er steget med 40 % siden 2014. Det viser Bolius Boligejeranalyse 2018.

- Jeg tror, det skyldes, at tilgangen til information er blevet lettere. Man kan jo finde vejledninger fra producenter til det meste arbejde på boligen online, og har man i forvejen hænderne skruet godt på, kræver det måske kun få klik på sin tablet eller smartphone, før man føler sig klædt på til projektet, siger Henrik Bisp, der er fagekspert hos Bolius.

Stigende efterspørgsel på avancerede materialer
Hos detailkæden Biltema, der også forhandler byggematerialer, oplever man, at gør det selv-kunderne er blevet mere modige.

- Vi oplever en større efterspørgsel på de mere avancerede byggematerialer og værktøjer. Det er ikke længere bare skruer og malertape, kunderne kommer efter. Det tyder jo på, at folk tør kaste sig over de større projekter, fortæller Per Normann, souschef i Biltema.

-los

Læs mere om Byggeri

20/11 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder