left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

BNS henter tidligere direktør i NCC og MT HøjgaardMartin Palmquist.

BNS henter tidligere direktør i NCC og MT Højgaard

Pihl-koncernen, der sidste år købte BNS, henter ny topchef til entreprenørvirksomheden. Valget er faldet på Martin Palmquist

Del artiklen på

Sidste år fik entreprenørvirksomheden BNS nye ejere, da Pihl-koncernen købte dele af virksomheden for at drive den videre som endnu en driftsenhed i koncernen. Nu får virksomheden en ny mand i chefstolen, når Martin Palmquist tiltræder som administrerende direktør d. 1. juli.

- En stor del af at skabe en succesfuld virksomhed bunder i at sammensætte det rette team og ikke mindst finde den rette mand til at stå i spidsen. Og derfor er vi glade for at kunne tiltrække en stærk profil som Martin Palmquist, siger Hans Anker Nielsen, der selv træder tilbage som administrerende direktør i BNS og helliger sig sin nye stilling som administrerende koncerndirektør i Pihl Holdings.
 
Hans Anker Nielsen træder samtidig ind som bestyrelsesformand i BNS. Han overlader trygt direktørstolen til Martin Palmquist, der ifølge Hans Anker Nielsen har de helt rette egenskaber til at videreudvikle strukturen og styrke virksomhedens position på markedet.

- Han har evnerne og kompetencerne til at udvikle BNS til én af branchens absolutte sværvægtere indenfor byggeri og renovering med afsæt i et bæredygtigt mindset. Udover at have de rette evner har Martin også samme værdisæt som os og er kendt for sin ordentlighed, ordholdenhed og et højt ambitionsniveau, siger Hans Anker Nielsen.

Struktur før vækst
Koncerndirektøren forventer ikke, at BNS skal ud og vokse markant i 2021. Han vurderer, at det er langt mere værdifuldt for den videre rejse at fokusere kræfterne på at skabe en endnu stærkere struktur og organisation, som efterfølgende vil være klar til at vinde markedsandele indenfor byggeri og renovering.

- Martin Palmquist bliver en del af koncernledelsen i Pihl Holdings. Her vil han sammen med resten af ledelsen have fokus på forretningsudvikling, samarbejde og synergier mellem selskaberne i koncernen, siger Hans Anker Nielsen.
 
Ved samme lejlighed fratræder direktør Mikkel Baastrup, som var en del af genrejsningen af BNS, da Pihlkoncernen overtog ejerskabet i februar 2020.

Koncernledelsen består i dag af koncerndirektør Hans Anker Nielsen, adm. direktør Halldór P. Ragnarsson i Pihl & Søn og adm. direktør Per Semmling fra LM Byg. Martin Palmquist kommer med 25 års erfaring fra NCC og tre år i MT Højgaard, hvor han var direktør med ansvar for alle byggeaktiviteter i Østdanmark. Han var bl.a. med til at opbygge NCC’s byggeafdeling fra bunden gennem mange år og var medvirkende til at gøre NCC Byggeri Øst til den bedst indtjenende entreprenør enhed i NCC Danmark.

Om BNS
BNS er en entreprenørvirksomhed, der udfører nybyggeri og renovering i alle entrepriseformer for private og offentlige bygherrer. Pihl-koncernen købte i februar 2020 en del af aktiviteterne i B. Nygaard Sørensen og driver entreprenørvirksomheden under navnet BNS. B. Nygaard Sørensen startede som en familiedrevet virksomhed tilbage i 1986, hvor man specialiserede sig inden for offentlige og private byggerier.

Om Pihl Holdings
Pihl-koncernens moderselskab ejer de tre datterselskaber Pihl & Søn, LM Byg og BNS, som alle har hvert sit kompetenceområde. Koncernen håndterer såvel store som små entrepriser af enhver art inden for nybyggeri og renovering. Koncernen opererer indenfor bl.a. betonarbejde og råhusarbejder med egenproduktion, mens andre opgaver udføres som styringsopgaver med underentreprenører. Pihl-koncernen lægger stor vægt på kundetilfredshed og bæredygtighed. Koncernen omsatte for 1,1 mia. kr. i seneste regnskabsår og forventer en omsætning i niveauet 1,7 mia. i indeværende år.

-kj

Læs mere om Byggeri

31/3 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.