left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Bravida står bag 10kV infrastruktur på supersygehus i OdenseBravida skal bl.a. også står for VVS, elinstallationer, datainstallationer, og videoovervågning.

Bravida står bag 10kV infrastruktur på supersygehus i Odense

Aftalen indebærer bl.a. etableringen af en koblingsstation, der skal forsyne i alt 35 stk. 10 kV transformere

Del artiklen på

Bravida har indgået kontrakt om etablering og drift af den samlede 10kV infrastruktur i en forbrugsfinansieret model til det nye supersygehus i Odense (Nyt OUH), der skal erstatte det eksisterende Odense Universitetshospital.

Den samlede 10kV infrastruktur på Nyt OUH har udgangspunkt i et overordnet forsyningsnet med koblingsstation, som også indgår i Bravidas leverance. Koblingsstationen skal forsyne de i alt 35 stk. 10 kV transformere, der igen skal levere lavspændingsforsyning til alle bygningsafsnit i det i alt 260.000 m2 store byggeri, og det hele bindes sammen af fiber-forbindelser for kommunikation og 10 kV kabler.

I øvrigt kommer de fleste andre af Bravidas kompetencer i spil i forbindelse med selve byggeriet af koblingsstationen, idet den udover 10 kV koblingsanlægget indeholder køl, ventilation, VVS, elinstallationer, belysningsanlæg, nødbelysningsanlæg, datainstallationer, AIA, ADK, videoovervågning, ABA, BMS samt lynbeskyttelsesanlæg på taget.

Kontrakten indeholder desuden finansiering og efterfølgende drift i en 12,5 årig periode, hvilket udover fuld forsyning i årene bl.a. indebærer regelmæssigt eftersyn og døgnvagt.

- Det er en stor og spændende opgave, der ligger foran os, og jeg glæder mig meget over, at det er os, der skal sørge for den samlede infrastruktur på projektet. Vi har både rigtig god erfaring med sygehusbyggerier, og også med at etablere 10 kV-anlæg samt drive og vedligeholde højspændingsanlæg, og vi er dermed godt rustet til opgaven, siger Ole Høgh, regionsdirektør i Bravida Danmark Infrastruktur.

Bravida starter projekteringen af forsyningsanlægget i Q4 2021, mens selve etablering af den store infrastrukturopgave påbegyndes til januar og forventes klar til drift i april 2023.

-dc

Læs mere om Byggeri

15/9 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.