left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Brødrene Dahl bakker op om FN's Verdensmål- Vi ønsker at sætte fokus på Verdensmål 6 og samtidig vise overfor alle vores interessenter, at både de og vi kan gøre noget for at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid, siger Bo Velling.

Brødrene Dahl bakker op om FN's Verdensmål

Brødrene Dahl har netop indgået et samarbejde med Superliga-klubben Lyngby Boldklub om at blive Verdensmålspartner. Her skal de i fællesskab skabe opmærksomhed om FN's sjette verdensmål: 'Rent vand og sanitet'.

Del artiklen på

Samfund - Miljø

Brødrene Dahl arbejder rigtigt meget med bæredygtighed, så da muligheden for at få FN's verdensmål 6 'Rent vand og sanitet' op på stadionfrisen i Superligaen hos Lyngby Boldklub bød sig, var der ingen tvivl. Udover at Brødrene Dahls logo kommer på stadionfrisen, skal der også søsættes flere tiltag, der støtter op om verdensmålet, som har stor betydning for virksomheden.

- Målet gennem hele 2020 er, at inspirere fans, samarbejdspartnere og medlemmer til at lære FN's Verdensmål bedre at kende. Vi ønsker at sætte fokus på Verdensmål 6 og samtidig vise overfor alle vores interessenter, at både de og vi kan gøre noget for at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid. Vi ønsker gennem vores sponsorat med Lyngby Boldklub at udbrede kendskabet til verdensmålet samt vores holdninger og innovative løsninger omkring vand og sanitet. Klima og sanitet hænger nemlig i den grad sammen, siger Bo Velling-Theisen, der er marketingdirektør i Brødrene Dahl.

Når Superliga-sæsonen sparkes i gang den 14. februar, er det med Brødrene Dahl som samarbejdspartner i Lyngby. Samarbejdet giver blandt andet Brødrene Dahl adgang til at invitere kunder og forretningsforbindelser med til alle hjemmekampe og derudover foredrag, netværk, viden og adgang til klub og spillere i relation til Verdensmålene.

En af 16 partnere
Brødrene Dahl bliver en del af i alt 16 FN-partnere, der kommer til at pryde stadionfrisen på TV-siden på Lyngby Stadion i 2020. En eksponering klubben er stolte over:

- Det glæder os, at et stort brand som Brødrene Dahl støtter os og vores udbredelse af FN's Verdensmål. Der er et godt match mellem klubbens og Brødrene Dahls værdier. Vi har begge en stærk vinderkultur og en vilje til at gå forrest. Ligesom tilskuerne er i centrum i Lyngby, er kunderne det centrale for Brødrene Dahl, og vi brænder begge for at skabe gode kundeoplevelser. Det giver goodwill at tænke på mere end sig selv. Det hører vi mange steder, og faktisk har spillerne været meget glade for at bære FN på trøjen i den forgangne sæson, fordi også de er blevet mødt med ros og anerkendelse i deres kredse, siger Kristian Maimann, kommerciel chef i Lyngby Boldklub.

-jhn

Læs mere om Byggeri

14/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.