Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Byggematerialeproducenter scorer kassenVKR Holding, der bl.a. dækker over Velux og Velfac, satte omsætningsrekord i 2017 med 18.648 mio. kr., hvilket også er den højeste omsætning i branchen. Foto: Kim Vendt/Velux

Byggematerialeproducenter scorer kassen

Producenter og forhandlere ligger i toppen over opsvingets store vindere i byggematerialebranchen, viser en regnskabsanalyse foretaget af erhvervsdatabasen BIQ

Del artiklen på

Det er hverken entreprenørerne eller rådgiverne, der ligger helt i top over dem med størst indtjening i byggematerialebranchen. Det viser en ny brancheanalyse, som erhvervsdatabasen BIQ har foretaget for Finans.dk.

Derimod er det byggematerialeproducenterne, der har scoret den store gevinst. Producenterne, som bl.a. tæller Rockwool, JeldWen (bl.a. Swedoor), Sanistål og VKR Holding (bl.a. Velux og Velfac), har øget salget, indkasserer markant flere penge og præsterer overskudsgrader på langt over 10 %. Det skriver finans.dk.

Producenternes overskudsgrader giver resten af byggebranchen baghjul, men også flere af de store forhandlere som Stark, XL-Byg, jem & fix, Bygma og Brødrene A&O Johansen er godt med.

Se tallene og læs mere om analysen på finans.dk her.

-los


Læs mere om Byggeri

9/10 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder