Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Bygger abeland for millionerDet nye abeland, der åbner til påske, kommer til at ligge i det allerede eksisterende legeland, der bygges om.

Bygger abeland for millioner

Ferie- og forlystelsesparken Jesperhus bygger et seks millioner kroner dyrt indendørs eldorado for børnene: Zik & Zak’s Abeland

Del artiklen på

Jesperhus ved Nykøbing Mors har de seneste tre år investeret et tocifret millionbeløb i udvikling af publikumsfaciliteterne. Nu udvides parken med Zik & Zak’s Abeland. Det sker, efter at man testede en række ideer for gæsterne.

- Vi spurgte vores godt 83.000 følgere på Facebook om, hvilke af tre forskellige forslag de gerne så, at vi realiserede. Og har var der ingen tvivl om, at et nyt indendørs legeland tematiseret over de populære figurer Zik og Zak, som ungerne kender fra bl.a. Hugo-showene, var en klar vinder, siger direktør Peter Overgaard.

Tidligere i år tematiserede Jesperhus svømmehallen, der blev til Hugo’s badeland. Den satsning er blevet en kæmpesucces.

- Derfor tror vi også på, og ikke mindst på baggrund af kundernes feedback, at Zik og Zak’s Abeland, vil blive lige så stor en succes, siger Peter Overgaard.

Artiklen fortsætter under billedet...
’Rationaliserings- og vokseneksperten’ Dr. Træls vil også være at finde i det kommende Zik & Zak’s Abeland.

Dr. Træls
Endnu en figur er kommet til i Jesperhus’ univers nemlig ’rationaliserings- og vokseneksperten’ Dr. Træls.

- Han har fået en forrygende modtagelse blandt børnene, og derfor får han også plads i Zik & Zak’s Abeland, fortæller Peter Overgaard.

Det nye abeland får til huse i legehallen, der bygges om for godt seks millioner kroner. Ombygningen står færdig, når Jesperhus åbner for sæsonen igen til påske næste år.

Hele vinteren kan børnene følge byggeprojektet på Jesperhus’ YouTube kanal, hvor Hugo og vennerne vil følge projektet nøje.

-losLæs mere om Byggeri

8/11 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder