Aktuelle nyheder - Byggeri

Byggerfirma lader 3F om akkorduddannelseSimon Elkjær fra Aros Development og Niels Eliasen fra 3F Aarhus Anlæg og Byg giver hånd på den noget usædvanlige aftale

Byggerfirma lader 3F om akkorduddannelse

Aros Development har valgt den usædvanlige vej at indgå et samarbejde med 3F Aarhus , Anlæg og Byg. Det indebærer, at 3F uddanner virksomhedens folk i akkordarbejde. Dermed fremmer 3F den enkeltes indtjening

Del artiklen på

- Vi er sikre på, at vores medarbejdere får de bedste betingelser for at udføre akkordarbejde med denne aftale. Det er jeg meget tilfreds med, siger den ene af ejerne i Aros Development, Simon Elkjær.

- Vi har længe ønsket at fremme akkordarbejde og samtidig tilbyde vores medarbejdere lidt ekstra. Med denne aftale, får de uddannelse i akkordopmåling og træning i optimering af deres arbejdsrutiner. Medarbejdere hvor det er relevant, tilbydes gratis sprogundervisning. Vi har en række udenlandske medarbejdere, og det er en fordel for dem at blive bedre til dansk. Det giver blandt andet vores ansatte bedre tegningsforståelse, fællesskabsfølelse samt fremmer deres integration, fortsætter Simon Elkjær.

Aros Development roses for fremsyn
Gruppeformand i 3F Aarhus, Rymarken, Anlæg og Byg, Niels Eliasen udtaler:

- Vi har haft mange samtaler med Aros Development omkring denne aftale, inden vi indgik den, og der er skabt stor tillid. Jeg synes, det er banebrydende og fortjener ros. Med aftalen viser vi omverdenen, at man godt kan tjene en anstændig løn i porebeton branchen, og det kan samtidig betale sig for virksomheden også. Vi håber meget, at totalentreprenørerne fremadrettet vil vælge underentreprenører med ordnede forhold og ordentlige lønninger. Der trænger til at blive ryddet op på dette område. Det skylder vi det danske arbejdsmarked.

Niels Eliasen fortsætter:

- Vi har både hjulpet Aros Development med at udregne akkorder og deres folk med at blive effektive og tage mere ansvar for deres arbejde, så de i den sidste ende tjener mere. Og det gælder både udlændinge og danskere. Det er meget tilfredsstillende, og jeg håber, det vil brede sig.

Fagforeningerne skal tilføre værdi
Simon Elkjær fortæller:

- Jeg mener, det er vigtigt, at fagforeningerne tilfører værdi til både medarbejdere og virksomheder. Det har været et af målene med denne aftale, og det er blevet opfyldt. Vi er rigtig glade og stolte over det samarbejde og den dialog vi har fået i gang med 3F Aarhus Rymarken. Jeg håber, det kan være med til at åbne døre for andre i branchen. 

 - jhn

Læs mere om Byggeri

17/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.