left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Commissioning i byggeriet

Commissioning i byggeriet

SPONSORET INDHOLD: Få værdi med commissioning - kom godt fra start med et kursus

Del artiklen på

Jo, citatet er en smule provokerende, men det er blot for at illustrere, at der er et stort behov i byggeriet, for at vi gør tingene anderledes end hidtil.

Efter Dansk Standard DS 3090 for Commissioning udkom, er Commissioning med i stort set alle udbud, men der er store forskelle på, hvordan processen udføres, og derfor er der forskelligt udbytte af Commissioning - og i visse tilfælde får man ikke den værdi, der var tiltænkt.

Anvendelsen af Commissioning i byggerier er med til at sikre, at bygningerne lever op til forventningerne efter ibrugtagning. Derfor anbefaler vi, at du kigger nærmere på Danvaks commissioning kursus, hvor Danmarks førende specialister Ole Teisen chefrådgiver, Sweco A/S og Christian Hansen, konsulent i bygningsautomatik og commissioning, Orbicon A/S underviser i processerne bag commissioning.

Kurset afholdes i to moduler af 2 dages varighed:

15.-16. april og 5.-6. maj i København Læs mere her

8.-9. september og 5.-6. oktober i Stouby Læs mere her

 

Læs mere om Byggeri

17/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.