Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Dalux i digitalt samarbejde

Dalux i digitalt samarbejde

Den nye teknologivirksomhed, HD Lab, vil gøre arbejdet i byggebranchen nemmere, hurtigere og kvalitetssikre og går nu sammen med danske Dalux

Del artiklen på

I april åbnede J. Jensens Koncernes nye digitale satsning HD Lab i Blox, der er et nyt internationalt mødested for arkitektur, design og bykultur i hjertet af København. Ambitionen for HD Lab er at skabe en helt ny type virksomhed, der henvendt til alle inden for byggebranchen, som ønsker konkrete teknologiske løsninger eller hjælp til at udvikle deres forretning.

En del af strategien for HD Lab er at indgå i samarbejder med eksisterende virksomheder, der er førende inden for det teknologiske felt.

Nu er en aftale med Dalux kommet i stand:

- Jeg er utrolig glad for, at det er lykkes for os at få en aftale i stand om, at vi fremover vil være træningspartner og hjælpe med udbredelsen af Dalux' produkter i Danmark. Dalux har på rekordtid vist sig som en innovativ og fremadstormende spiller inden for ny byggeteknologi ved at gøre traditionelle omfattende processer nemme og håndterbare. De har et kæmpe potentiale i byggebranchen, og de er allerede kommet langt, siger direktør i HD Lab, Rolf Büchmann-Slorup, og fortsætter:

- I HD Lab tror vi på, at samarbejder på tværs af virksomheder er afgørende for, at vi gør byggebranchen til en af de mest innovative brancher i verden og bringe den fra en håndværkerbranche til en teknologisk industri. Vi vil gerne samarbejde med virksomheder, der kan skabe værdi for bredden, og hvor teknologien er moden. Det er samarbejdet med Dalux et klokkeklart eksempel på.

Digital kvalitetssikring
Konkret betyder aftalen med Dalux, at HD Lab fremover vil træne og hjælpe virksomheder, der benytter sig af Dalux' software løsninger. Ud over kvalitetssikringssoftwaren har Dalux lanceret cloud-baseret augmented reality til byggebranchen i form af TwinBIM (BIM står for Building Information Modeling), der gør det muligt at knytte projektmodeller i 3D til kameravisningen på en smartphone eller tablet. Brugen af augmented reality giver mulighed for større kvalitetssikring, mindre ressourcespild og lavere fejlmargen på byggepladserne, fordi AR giver et unikt overblik over hele byggeriet fra start til slut.

- Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye softwareløsninger til gavn for byggeriet. Det er vores primære formål, og derfor er vi glade for, at vi nu kan præsentere et samarbejde med HD Lab, der fremover vil give en ekstra hånd med den praktiske del i forhold til brugen af vores ydelser. HD Lab er en ambitiøs virksomhed, der passer godt sammen med vores vision om at gøre digitaliseringen lettilgængelig for byggebranchen, siger Stefan Lorenzen fra Dalux.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/6 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder