left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Dana Lim indfrier høje vækstambitionerAdm. direktør Lars Christensen (tv.) har fokus på at kvalitet og service på et højt niveau, starter hos kvalificerede medarbejdere der trives i deres arbejde og udvikles i deres potentiale.

Dana Lim indfrier høje vækstambitioner

Regnskabet for 2018 viser en omsætning på 377 mio. kr. og et årsresultat før skat på 11,3 mio. kr.

Del artiklen på

Der er stor tilfredshed at spore hos Dana Lim, efter at årsregnskabet 2018 netop er blevet offentliggjort. Der er pæn vækst i Norge og Sverige. Ligeledes kan investeringer på flere fronter, som skal understøtte vækstambitionerne i netop de nordiske lande, aflæses i den øgede omsætning.

- Årets resultat er særdeles positivt og viser, at vores vækstambitioner er lykkedes. Sidste år investerede vi massivt i 3800 kvm nye lagerbygninger, der nu huser et nyt færdigvarelager. Det gjorde vi for at optimere produktionen og vores logistik. Samtidig har vi fået flere medarbejderressourcer i de nordiske lande. Vi har dermed opbygget en solid platform for fremtiden, siger adm. direktør i Dana Lim Lars Christensen.

En stor del af Dana Lims succesfulde strategi skal findes i virksomhedens fokus på medarbejderne. En god virksomhedskultur, der hylder trivsel, tillid og faglig stolthed, har altid været på dagsordenen hos Dana Lim. Og med sidste års certificering ’Great Place To Work’ er Dana Lim officielt en af landets bedste arbejdspladser.

Lars Christensen fortæller:

- Skal du have kvalitet og service på det niveau, vi altid stræber efter, skal der kvalificerede medarbejdere til. De skal trives i deres arbejde og udvikles i deres potentiale. De tre faktorer ligger dybt i Dana Lims DNA.

-los


Læs mere om Byggeri

6/12 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.