Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Dansk Boligbygs bedste årsresultat nogensinde

Dansk Boligbygs bedste årsresultat nogensinde

Årsresultatet er forbedret fra 19,8 mio. kr. til nu 21,3 mio. kr. netto, og virksomheden håber at kunne fortsætte denne tendens i de kommende år

Del artiklen på

LIgesom forrige år kan Dansk Boligbyg nu i sit 20. regnskabsår præsentere det bedste resultat nogensinde. Resultatet før skat er et overskud på 27,1 mio. kr. mod 25,5 mio. kr. året før. Det er bedre end forventet og bliver af ledelsen betegnet som tilfredsstillende. Egenkapitalen inkl. ansvarlig lånekapital er på 77 mio. kr. Omsætningen er steget fra 688,3 mio. kr. til 923,8 mio. kr. I årets løb er der ansat en del nye medarbejdere til kommende opgaver, og så har selskabet påbegyndt en investering i digitale værktøjer og en implementering af disse. Dette for på sigt at give større sikkerhed og ensartethed i projektstyringen og derved minimere risiko og usikkerhed.

Dansk Boligbyg forventer en årsomsætning på knap 1,3 mia. kr. og et resultat i niveau 35-39 mio. kr. for regnskabsåret 2018/19.

Selskabet har netop vedtaget 'Strategi mod 2022' og vil i de kommende år arbejde for at sikre kontrolleret vækst samt øget indtjening understøttet ved effektivisering med digitale værktøjer. Samtidig er det planen at udvikle fremtidens organisation og organisering. Den samlede strategi skal bygge på virksomhedens seks værdier: Kundetilfredshed, Ansvarlighed, Troværdighed, Samarbejde, Arbejdsglæde og Selvledelse. For alle nyansatte gennemføres en intern uddannelse, der skal medvirke til at sikre, at alle i organisationen efterlever værdierne, der betragtes som virksomhedens dna.

Dansk Boligbyg har formuleret en CSR-politik og har modtaget Horsens Kommunes (Horsens Alliancen) CSR-pris 2018 som social ansvarlig virksomhed. Virksomheden har som primær sag valgt at blive Erhvervspartner i Julemærkefonden, som driver flere hjem - Julemærkehjemmene. Dertil kommer støtte til Udviklingshæmmedes Landsforbund, ULF, Landsforeningen Evnesvages Vel og Kræftens Bekæmpelse mv.

Dansk Boligbyg har hovedkontor i Horsens og afdelinger i Hobro, Odense og Roskilde. Hobro-afdelingen flytter til Aalborg medio juni efter 15 år i Hobro.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/6 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder