left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Danske arkitekter udvikler norsk bydelVisualisering: Aart architects.

Danske arkitekter udvikler norsk bydel

Aart architects har vundet parallelopdraget om at udvikle 70.000 m2 bolig, butikker og byrum i centrum af Ski syd for Oslo

Del artiklen på

Med sin korte afstand til Oslo er Ski blevet et populært alternativ til hovedstaden. Men byens centrum består i dag af spredt bebyggelse, som ikke udnyttes fuldt ud og ikke i tilstrækkelig grad giver noget tilbage til byen. I august udskrev Ski Sentrum Utvikling og Stor-Oslo Eiendom derfor et parallelopdrag med fokus på at åbne for nye perspektiver på at udvikle og regulere byens centrum, og Aart architects er nu blevet offentliggjort som vinder af parallelopdraget.
 
- Med Aarts erfaring fra byudvikingsprojekter i Danmark mener vi, at de tilfører noget nyt og spændende til udviklingen af den tætte by. Vi ønsker at udvikle gode 'bygulve' og gode destinationer, og Aart er den rette til at hjælpe os med dette, fortæller Mathis Grimstad, der er adm. direktør i Stor-Oslo Eiendom.

Anders Strange, der er partner i Aart architects og daglig leder af virksomhedens kontor i Oslo, siger:
 
- Vi ser frem til at samarbejde med Ski Sentrum Utvikling og Stor-Oslo Eiendom om at revitalisere området i centrum af byen. For området rummer et stort udviklingspotentiale. Et potentiale, som vi forløser ved at tilføre en mangfoldighed af bygninger og byrum og samtidig skabe et tæt samspil med den omgivende by - det hele med sigte på at gøre Ski attraktiv og ikke alene for sin nærhed til Oslo, men for de urbane muligheder, som byen selv tilbyder.

Med sit vinderforslag tilfører Aart architects det 70.000 m2 store område en variation af butikker og boliger, der vil veksle i størrelse og favne alt fra studerende over unge par til etablerede familier. En mangfoldighed, som går igen i de mange rekreative byrum, der bindes sammen som perler på en snor, så der opstår et nyt og samlende flow, der flyder naturligt sammen med byens eksisterende strukturer.
 
- Tanken er at lede byens borgere og besøgende intuitivt ind i bydelen, så der skabes et summende liv på gadeplan. Et levende 'bygulv', som vi tilmed løfter op i højden i form af et grønt taglandskab, fortæller Anders Strange.

-kj

Læs mere om Byggeri

6/12 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.