Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Danskerne er glade for deres håndværkerDanskerne er glade for deres håndværker og samtidig har 90 procent af deltagerne i undersøgelsen svaret, at de oplever, at håndværkerne kommer til den aftalte tid.(arkivfoto:jhn)

Danskerne er glade for deres håndværker

80 procent af boligejerne har gode eller meget gode erfaringer med brug af håndværkere, mens kun fem procent har dårlige erfaringer, viser nye tal fra Bolius og det glæder brancheorganisationen Tekniq

Del artiklen på

Langt hovedparten af de danske boligejere har gode erfaringer med håndværkere, viser nye tal fra Bolius. Faktisk har hele 80 procent af boligejerne gode eller meget gode erfaringer med brug af håndværkere, mens kun fem procent har dårlige erfaringer.

Samtidig har 90 procent af deltagerne i undersøgelsen svaret, at de oplever, at håndværkerne kommer til den aftalte tid.

Og det glæder brancheorganisationen Tekniq:

- Det er flotte tal, som understreger, hvor vigtigt det er, at man holder sig til autoriserede virksomheder, som har ansat folk, der ved, hvad det har med at gøre, når man skal have udført el- og vvs-arbejde. Derfor kan jeg kun anbefale, at man holder sig væk fra klamphuggerne for på den måde at sikre, at man får både kvalitet og sikkerhed for pengene, siger underdirektør Simon O. Rasmussen.

Håber på større brug af håndværkere
Tekniq håber nu, at tallene kan motivere danskerne til i endnu højere grad at holde sig fra klamphuggere.

For de danske boligejeres brug af håndværkere er inden for de seneste to år faldet fra 66 procent i 2017 til 60 procent i 2018.

- Det kan godt bekymre en smule, at færre danskere benytter sig af håndværkerne, især fordi vores egne undersøgelser viser, at brugen af uautoriserede klamphuggere i samme periode er steget, siger Simon O. Rasmussen og uddyber:

- Men igen er det glædeligt, at langt hovedparten af boligejerne er glade for samarbejdet med de håndværkere, de har benyttet. Tidligere kunne vi jævnligt støde på fordomme om, at håndværkere ikke var til at stole på, når det fx gjaldt om at overholde aftaler, men tallene viser, at der er meget langt fra fordomme til virkelighed, siger Simon O. Rasmussen.

-jhn

Læs mere om Byggeri

13/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder