left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Det er nu du skal ringe efter en håndværkerFå ordnet de ting omkring hjemmet, der alligevel trænger, opfordrer Dansk Håndværk. På den måde kan man måske være med til at holde hånden under en lokal håndværker. Arkivfoto

Det er nu du skal ringe efter en håndværker

Opråb fra Dansk Håndværk: Få lavet de håndværksopgaver du har, vær fleksibel og vær på den måde med til at holde hjulene i gang

Del artiklen på

Samfund

Det er den korte sammenfatning af den direkte opfordring, direktør i arbejdsgiverforeningen Dansk Håndværk, Morten Frihagen, giver her:

'Vi skal alle stå sammen om at få coronakrisen under kontrol - men ikke ved at sætte alt i stå. Det er tværtimod nu vi med omtanke skal gøre vores til at holde det kørende, der kan holdes i gang. På den måde er vi alle med til at begrænse, hvor mange der rammes økonomisk, eller mister deres job - og hvor store omkostninger vi derfor må bære i fælleskab.

Så det er nu du skal ringe til din håndværker med de opgaver, du godt kan få lavet - også selv om det er små ting. På den måde er du med til at sikre, at færre medarbejdere skal sendes hjem, fordi alt går i stå.

Og du behøver ikke at være bekymret for besøget. Håndværkerne gør alt der skal til, for ikke at bringer dig eller sig selv i risiko for smitte. Håndværkeren giver ikke hånd, når han kommer, han holder afstand og han sørger for at arbejde alene i det rum, hvor opgaven skal udføres. Og er der opgaver udvendigt - på vinduer, taget eller carporten - så er det endnu en mulighed for at holde hjulene kørende.

Vær fleksibel
Hvis du tilmed kan være fleksibel, så hjælper du endnu mere. Forklar at opgaven kan løses når det passer virksomheden bedst i den nuværende situation. Om det er i morgen eller om 14 dage betyder måske ikke så meget for dig, men på den måde åbner du endnu en mulighed for at virksomheden kan fordele det arbejde, der trods alt er, så flest mulige beholder deres job.

Desværre så vi, at nogle kunder i de første dage af krisen afbestilte opgaver. Det er trist, fordi de små virksomheder har problemer nok i forvejen.

Så hvis du vil gøre dit til at holde hjulene i gang, så er det altså nu du skal ringe til din håndværker. Sammen holder vi Danmark kørende'.

-los


Læs mere om Byggeri

17/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.