Aktuelle nyheder - Byggeri

Endnu en ansættelse til en toppost hos Pihl & SønStifter og hovedaktionær i Pihl & Søn, Carsten Mindegaard.

Endnu en ansættelse til en toppost hos Pihl & Søn

Entreprenørvirksomheden har fra d. 1. maj ansat Anders Bang Henriksen som COO. Han kommer fra en stilling som afdelingsdirektør hos Per Aarsleff

Del artiklen på

Pihl & Søn har haft travlt, siden man meldte sin tilbagekomst i 2017. Entreprenørvirksomheden er i fuld gang på adskillige byggepladser og har de seneste to år ansat flere erfarne branchefolk for at skabe det stærkeste hold. Det er man fortsat med i 2019, hvor man har ansat en erfaren økonomichef i Anders Bang Henriksen, der er blevet ansat som COO for entreprenørvirksomheden fra d. 1. maj.

Halldór P. Ragnarsson, som er adm. direktør i Pihl & Søn, glæder sig til samarbejdet og over, at man nu har samlet flere af branchens mest anerkendte folk:

- Han er anerkendt i hele branchen for sit professionelle arbejde og faglige viden, og vi ser frem til, at han bliver en del af Pihl. Han har tidligere været hos Pihl i 17 år, siger Halldór P. Ragnarsson.

Carsten Mindegaard, der er stifter og hovedaktionær i Pihl & Søn, supplerer:

- Målet er at blive bygherrens foretrukne samarbejdspartner, og det kræver de dygtigste medarbejdere. Vi ansætter derfor nogle af branchens bedste, og det vil vi fortsætte med at gøre for at imødekomme den store interesse. Vi er ved at bygge det stærkeste hold.

Entreprenørvirksomheden har flere spændende projekter i pipeline i år og forventer et aktivt år, der kræver flere engagerede og dygtige medarbejdere:

- Vi er på kort tid kommet langt med vores projekt, men er langt fra i mål med den spændende rejse, som vi er begyndt på. Vi forventer derfor også at skulle ansætte flere medarbejdere i det kommende år, siger Carsten Mindegaard.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/2 2019
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.