left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Få ny viden og løsninger du kan bruge

Få ny viden og løsninger du kan bruge

Netværksdagen for Byens Boligforeninger samler andels- og ejerforeninger, ejendomsadministratorer, driftsfolk i boligselskaberne, viceværter, varmemestre og leverandører til en dag med aktuelle emner og dialog om løsninger, du kan bruge

Del artiklen på

Netværksdagen for Byens Boligforeninger torsdag den 30. september er et forum, hvor du som besøgende kan få indsigt i aktuelle emner og gå i dialog med de mange eksperter fra de deltagende virksomheder om løsninger, du kan bruge.

Der er gratis adgang, og du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge på Netværksdagen. Dit besøg kan blandt andet bruges på et interessant foredrag, en snak om fire-fem nye løsninger og et godt måltid mad, hvor der er rig mulighed for at falde i snak med andre besøgende.

Kigger du forbi, så byder vi på gratis morgenmad eller frokost.

Du skal huske at bestille dine billetter på forhånd. Vi har kun plads til 200 i løbet af dagen, så book allerede i dag på ByensBoligforeninger.dk, hvor du kan læse mere om Netværksdagen og linke dig videre til billetsystemet.

Netværksdagen for Byens Boligforeninger holdes i Frihedens Idrætscenter mellem kl. 9:00 – 16:00 torsdag den 30. september. Der er gratis P-pladser lige ved døren.

Løsninger du kan bruge
Der er lagt op til en hyggelig dag med en masse godt indhold, hvad enten du er formand eller bestyrelsesmedlem i en boligforening, varmemester, vicevært, inspektør, ansvarlig for drift i et boligselskab, boligadministrator, beboerrepræsentant eller ejedomsbesidder.

Over 20 eksperter fra forskellige virksomheder står klar til at tage en uforpligtende dialog med dig om ladeløsninger til el-biler, lovpligtig faldsikring på ejendomme, ny skadedyrsforsikring, forbrugeraflæsning af energi og vand, måling af indeklima og risko for skimmelsvamp, videoovervågning, samtaleanlæg, vandalarmer, beslag til døre og vinduer, dørgreb, låsesystemer, havemaskiner, parkmaskiner, miljøvenlig ukrudtsfjerning, personlige værnemidler, graffiti-afrensning og en helt ny service fra Bauhaus, der tilbyder fast pris på montering af toiletter og vandhaner mv.   

Ideen med Netværksdagen er at skabe de bedste rammer for en god dialog mellem gæster og eksperterne.

Konceptet er meget enkelt med små stande, hvor man kan mødes over en kop kaffe. Har du et konkret problem, eller er du nysgerrig omkring et emne, så vil du helt sikkert få meget med hjem, hvis du bruger et par timer på Netværksdagen.

Inviter en kollega med til Netværksdagen
Netværksdagen skal også ses som en oplagt mulighed for boligadministratorer til at invitere deres boligforeninger med og benytte dagen til at få en god snak om de mange løsninger, der kan bruges i foreningen. Ligesom at boligselskaberne har en oplagt mulighed for at sende deres ansatte til netværksdagen og bruge et par lærerige timer med gratis frokost.

Foredrag og debat
I løbet af dagen kan du høre foredrag om højaktuelle emner leveret af udvalgte personer, der indenfor hver deres felt anses som specialister. Du kan blandt andet høre foredrag om:

- Ny skadedyrsforsikring for Boligforeninger og Boligselskaber.

-
Sådan benytter DEAS droner til inspektion af ejendomme.

- Sådan sikrer du ejendommen mod vandspild forårsaget af lækager.

- Den gode dialog: Sådan forebygger og håndterer du konflikter.

Netværksdagen for Byens Boligforeninger

- torsdag den 30. september kl. 9:00-16:00
- gratis adgang
- du bestemmer selv, hvor mange timer du vil bruge på Netværksdagen
- billetter: ByensBoligforeninger.dk
- kun plads til 200 besøgende, så husk at booke billet
- morgenmad kl. 9:00-10:30 / frokost kl. 11:30-13:30

Sted: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre.

(Gratis parkering lige ved døren ellers fem minutters gang fra Frihedens Station)

-mo

Læs mere om Byggeri

15/9 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.