Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Forbedrede vintermåtter forlænger byggesæsonen Vintermåtter bruges bl.a. til afdækning af nystøbte fundamenter, så man kan opnå optimal ophærdningstid. Vintermåtterne forhindrer også frostindtrængning.

Forbedrede vintermåtter forlænger byggesæsonen

Vintermåtter er et vigtigt hjælperedskab i byggeriet, når vinteren raser. En ny og forbedret udgave fra Combitherm isolerer nu endnu bedre

Del artiklen på

Virksomheden Combitherm fra Them ved Silkeborg, der producerer og leverer vintermåtter, lancerer nu en ny og forbedret udgave af den velkendte vintermåtte.

- I tæt dialog med vores kunder udvikler og forbedrer vi løbende vores produkter. Vi har derfor øget isoleringslaget i vores vintermåtter fra 400 til 450 gram Polywool pr. kvadratmeter, hvilket øger isoleringsevnen yderligere og gør produktet endnu bedre, fortæller business unit manager Torben Hallstrup.

Virksomhedens vintermåtter bruges blandt andet til afdækning af nystøbte fundamenter for at opnå optimal ophærdningstid. Desuden forhindrer vintermåtten frostindtrængning, og evnen til begge dele er nu forbedret med det øgede isoleringslag. Vintermåtterne bruges i øvrigt ikke kun i byggebranchen, men blandt andet også til planter og afgrøder, hvor jorden skal være frostfri.

Kan nemt repareres
Foliet på Combitherms vintermåtter er meget stærkt, vandafvisende og nemt at rengøre. Skulle der trods den stærke folie alligevel ske et uheld med itu-rivning, kan produktet nemt repareres, uden at det højisolerende polyesterfyld mister sin isoleringsevne.

- Vores vintermåtter er af en sådan kvalitet, at de kan bruges igen og igen, og mange håndværkere har dem i årevis. Omvendt har måtterne også et prisniveau, der betyder, at de ikke koster ret meget at udskifte. Her er de i øvrigt meget miljøvenlige at skille sig af med. De er fremstillet af miljøvenlige materialer, er gift- og støvfri, og kan blot bortskaffes som brændbart affald, slutter Torben Hallstrup.

-los

 

Læs mere om Byggeri

8/11 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder