Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Fortiden bringes frem i middelaldergader

Fortiden bringes frem i middelaldergader

Ifm. at Din Forsyning skal renovere kloak-, vand- og varmeledningerne i de gamle middelaldergader i Ribe bliver belægningen i gaderne renoveret fra asfalt til brosten

Del artiklen på

I løbet af de næste to år får tre middelaldergader i hjertet af Ribes gamle bydel genetableret en belægning med et mere middelalderligt udseende. Det drejer sig om Gravsgade, Sønderportsgade og Korsbrødregade.
 
Din Forsyning skal renovere kloak-, vand- og varmeledninger i de tre gamle middelaldergader, hvilket betyder, at gaderne skal graves op, rørene udskiftes, og den øverste belægning skal genetableres.
 
I den forbindelse vil Esbjerg Kommune slutte gravearbejdet af med at brolægge gaderne i stedet for igen at asfaltere dem, som de er i øjeblikket.
 
- Licitationsresultatet har vist, at der også er økonomi til at brolægge den sidste del af Gravsgade som middelaldergade, og det er vi meget glade for. Med brolægning af de tre gader fuldender Esbjerg Kommune en vigtig etape i Ribe, nemlig at bringe gaderne i hele den centrale del af middelalderbyen tilbage til et mere oprindeligt udseende, siger udvalgsformand Søren Heide Lambertsen fra Teknik- og Byggeudvalget.

Desuden betyder renovering af ledningerne, at der i en lang årrække ikke forventes store gravearbejder i den del af byen.

-kj

Læs mere om Byggeri

14/6 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder