Fog Kvistgård Håndværkermesse
Fog Kvistgård Håndværkermesse
Fog Kvistgård Håndværkermesse

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Funktionelt og med plads til fest

Funktionelt og med plads til fest

De 228 ungdomsboliger i Valby er indrammet af en trefløjet bygning, der spejler områdets eksisterende arkitektur og samtidig giver nutidige fleksible boliger

Del artiklen på

I Valby i Københavns sydlige del er der opført en ny trefløjet bygning, der rummer 228 indbydende ungdomsboliger. Bebyggelsen fremstår med sine seksogenhalv etager som afslutning på nabogrundens eksisterende karre og er udført som en trefløjet bygning mod henholdsvis Gammel Køge Landevej, Ib Schønbergs Allé og Poul Reichardts Vej. Bebyggelsen er udført i naturlige materialer i dialog med den omkringliggende bebyggelse.

Ved at kombinere svalegange og korridorer med den tilbagetrukne tagetage udnytter byggeriet stedets fulde bebyggelsesmulighed. Indretningen af lejlighederne har fokus på, at de skal være velegnede til studerende. Lejlighederne er indrettet med et værelse samt eget køkken og bad - beskedent, men praktisk.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 7.

-kj

Læs mere om Byggeri

19/10 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder