Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Giver 10.000 kr. videre til håndværkerelever med særlige behovNogle af de unge håndværkere in spe fra Grennessminde modtager de 10.000 kr. fra håndværkerteamet fra Enemærke & Petersen. Foto: Grennessminde/Peter Sørensen

Giver 10.000 kr. videre til håndværkerelever med særlige behov

Håndværkere fra Enemærke & Petersens har givet 10.000 vundne kr. videre til unge fra et bo-, arbejds- og uddannelsessted, så de kan dygtiggøre sig endnu mere indenfor håndværksfagene

Del artiklen på

Enemærke & Petersen-teamet fra Albertslund Vest-renoveringen vandt oprindeligt de 10.000 kr. i en firmavideokonkurrence - og tanken var egentligt, at pengene skulle bruges til teambuilding.

- På vores fredagsmøder talte vi om, hvad vi skulle bruge pengene til, for vi synes egentlig, at vi har nogle hyggelige arrangementer på pladsen i forvejen - vi gik i tænkeboks og så en dag kom Claus og spurgte om, vi ikke skulle donere pengene til et godt formål?

Sådan fortæller Enemærke & Petersens tømrer Lars Olsen om de 10.000 kr., som teamet fra byggepladsen i Albertslund netop har overrakt til Grennessminde i Taastrup - et bo-, arbejds- og uddannelsessted for unge med særlige behov, som fokuserer på at lære de unge håndværk.

Stoltheden ved et håndværk
Og tømrer Lars Olsen er sikker på, at pengene er landet det rigtige sted.

- Vi synes jo, det er fantastisk at bruge pengene på unge, der i Grennessminde har et fristed, hvor de kan have det rigtigt godt. De har måske ikke almindelige studiekompetencer - med jeg kan se, at de kan bruge deres hænder og kreativitet, og det er jo ret alletiders. Den stolthed de får, er guld værd, og de er med til at glæde og hjælpe andre mennesker igennem deres håndværk, siger tømreren.

Lærer håndens arbejde
På Grennessminde er det en glad direktør, Hanne Danielsen, der tager imod pengene fra håndværkerteamet.

- Her på Grennessminde lærer vi de unge håndens arbejde, så det væsentligste for os med denne donation er, at håndværkere giver vores unge et skub mod at blive kommende kollegaer - og at de faglærte viser en respekt til dem, der er på vej af deres vej, siger hun.

Og hvad skal pengene så gå til? Det kan direktør Hanne Danielsen allerede svare på:

- Vi køber en kap-geringssav, fordi vi ønsker et stykke værktøj, som vores unge kan lære at bruge og derigennem blive endnu dygtigere.

-losLæs mere om Byggeri

13/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder