Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Grønttorvets p-kælder er åbnet

Grønttorvets p-kælder er åbnet

Grønttorvets første parkeringskælder er indviet, og dermed kan den nye bydels beboere nu parkere direkte under den kommende Grønttorvspark

Del artiklen på

I det sydlige Valby er der fart på nybyggerierne. Den største er omdannelsen af det gamle engros-grønttorv til den nye bydel Grønttorvet, der med 2300 boliger skaber nyt liv til det tidligere industriområde. 478 familier er allerede flyttet ind, mens 72 nye familier flytter ind den 1. september.

Nu er den nyetablerede parkeringskælder med plads til 383 biler fordelt på leje og eje blevet indviet. P-kælderen er placeret under den 23.000 m2 store Grønttorvspark, der bliver bydelens hjerte og samlingspunkt. Den centrale beliggenhed midt på Grønttorvet er med til at få bilerne væk fra veje og kantsten, hvilket skaber større sikkerhed for de yngste beboere og giver plads til flere grønne områder.

Kælderens areal svarer til ca. 1,3 fodboldbaner, og i forbindelse med udgravningen blev 140.000 ton jord kørt væk. Etableringen af parkeringskælderen gik i gang i starten af året.

-kj

Læs mere om Byggeri

8/8 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder