Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Himmel-inspireret hovedkontor

Himmel-inspireret hovedkontor

AART architects har skabt et åbent hovedkontor til Sun-Air Aviation Group i Billund Lufthavn

Del artiklen på

- Sun-Air Aviation Group opererer i de højere luftlag, så hvorfor ikke bringe himlen ned i deres organisation? Det er tanken bag det nye hovedkontor, hvor vi inspireret af himlen har åbnet organisationen indadtil og udadtil har givet Sun-Air Aviation Group en stærk signatur i Billund Lufthavn, fortæller Anders Strange, der er partner i AART architects.

Han tilføjer:
 
- Udtrykket er enkelt og ekspressivt på samme tid. Hovedkontoret er f.eks. indrammet af en stor tagflade, der omslutter de fem etager og i sin form og forskudte linjer fortolker de omkringliggende hangarbygninger. Læg dertil den perforerede facade, hvor skyformationer trækker referencer til Sun-Air Aviation Groups virke i luften.

Den perforerede facade er endvidere designet, så den i sommerhalvåret fungerer som solafskærmning, mens den i vinterhalvåret, når solen står lavt på himlen, skaber et diffust, blændfrit lysindfald i kontorrummene. I designet af hovedkontoret går et sundt og stimulerende arbejdsmiljø på den måde hånd i hånd med tanken om at markere Sun-Air Aviation Group i det omgivende lufthavnslandskab.
 
Synergi og motivation
Det 1000 m2 store hovedkontor indfrier Sun-Air Aviation Groups mangeårige ønske om at samle det familieejede flyselskabs administrative ansatte i Billund på én lokation - som en åben og moderne organisation med et tæt samspil mellem alle virksomhedens afdelinger.
 
- Vi oplever allerede fordelene ved at være samlet under samme tag i varierende og tæt forbundne arbejdszoner. Det skaber synergi og motiverer til samarbejde på tværs af vores organisation, fortæller Kristoffer Sundberg, der er CEO i Sun-Air Aviation Group.
 
- Med den markante facade står vi samtidig stærkere i billedet af Billund Lufthavn, ligesom vi har fået udsigt over indflyvningen til lufthavnen, hvilket skaber en helt særlig stemning for både vores medarbejdere og besøgende, tilføjer han.
 
Indadtil fremstår hovedkontoret som et åbent kontormiljø, hvor et centralt trappeforløb forbinder de forskellige etager, mens glasvægge skaber visuelle forbindelser på hver etage. I stueetagen ligger en foyer og et udstillingsområde med Sun-Air Aviation Groups historie, mens de øvre etager danner ramme om åbne kontorområder kombineret med mindre cellerumskontorer. En variation af arbejdsrum, der motiverer til både fordybelse og samarbejde på tværs af organisationen.

-kj

Læs mere om Byggeri

5/7 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder