left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Holda helt vinterferie i Børnenes byTorsdag blev Dansk Arkitektur Center fyldt op af glade familier, der kom for at fejre åbningen af minibyen Kids' City og festen fortsætter med ekstra sjov i vinterferienFoto: Casper Villumsen (DACDOM)

Holda helt vinterferie i Børnenes by

Torsdag eftermiddag blev Dansk Arkitektur Centers miniby Kids' City indtaget af legende gæster. Der blev danset, klatret, løbet og rutsjet og i denne uge fejres vinterferien med særlige aktiviteter

Del artiklen på

Samfund - Kultur - Arkitektur

Torsdag blev Dansk Arkitektur Center fyldt op af glade familier, der kom for at fejre åbningen af minibyen Kids' City. Udstillingsansvarlig Tanya Lindkvist og stadsarkitekt Camilla van Deurs åbnede festen i den lille by.

De understregede begge, at det gode byliv grundlægges ved at have alsidige byer, der kan rumme både store og små. Byen kan ses som udtryk for det koncentrerede sted, hvor mennesker samles, mødes og deles om kvadratmeter og oplevelser på biblioteker, caféer, pladser, institutioner og sygehuse.

Arkitektur i børnehøjde
Kids' City er en ny og anderledes udstilling om innovativ arkitektur og byggeri med børn i centrum. Udstillingen er skabt i samarbejde med toneangivende danske tegnestuer og sætter fokus på, hvordan København i dag har opnået status som en af de bedste steder i verden at bo og leve i som barn. Besøgende børn mødes i Kids' City med involverende leg og læring i børnehøjde, mens det voksne publikum inviteres til enten at lege med - eller at fordybe sig i tankerne bag børnevenlig byudvikling og byggeri i hovedstaden.

Kids' City kan opleves indtil 10. maj 2020.

-jhn

Læs mere om udstillingen her

Holda helt vinterferie

Oplev bl.a. Silja Okking fra DR Ramasjang, HipSomHap eller syng med på de bedste børnesange sammen med Mek Pek. Kids’ City er DACs store udstilling for hele familien. I vinterferien fylder de huset med masser af gratis aktiviteter for børn.

Find programmet for vinterferien her

Læs mere om Byggeri

10/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.