Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Hustømrerne får en produktionsdirektør- Jeg glæder mig utrolig meget til at vende tilbage til Hustømrerne og blive sat i spil på nye måder, hvor jeg kan bruge alt det jeg har med fra frømandsuddannelsen, siger Morten.

Hustømrerne får en produktionsdirektør

Med ansættelsen af en erfaren kending som ’produktionsdirektør’, ruster Hustømrerne sig til at bringe den professionelle tømrervirksomhed godt ind i fremtiden

Del artiklen på

Med 500 millioner i ordrebeholdning, et par år fulde af vækst på bagen og nye faciliteter på vej i Aarhus, sker der en masse i Hustømrerne. Samtidig øjner man muligheden for nye markedsområder indenfor hoved- og totalentreprise markedet.

Derfor har man valgt at opgradere forretningen med ansættelse af en produktionsdirektør, som skal styrke de interne processer i produktionen, men også have blik for udvikling af hele organisationen, ikke mindst med fokus på CSR og flere bundlinjer.

Dygtig til mennesker
Dette i skikkelse af Morten Sort Mouritsen, en gammel kending i Hustømrerne sammenhæng. Morten er 36 år og har en uddannelse som tømrer, som hurtigt blev suppleret med uddannelser som bygningskonstruktør og siden en akademiuddannelse i ledelse fra UCN.

Sine mange skills fik han netop lov til at udøve i Hustømrerne, hvor han blev ansat i 2009 og ikke lang tid efter kom til at fungere som afdelingschef.

- Med Morten får vi en utrolig bred profil, som ikke alene er dygtig fagligt, men også vanvittigt god til mennesker. Jeg har derfor store forventninger til, at Morten kan give os både de skub vi ind imellem trænger til, men også at han kan bidrage rent innovativt til forretningen, siger adm. direktør Klaus Andersen.

Morten er kendt lokalt for sine vilde sportspræstationer, bl.a. i tv-programmet ’Korpset’. Senest har han afsluttet en længere orlov på frømandsuddannelsen.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at vende tilbage til Hustømrerne og blive sat i spil på nye måder, hvor jeg kan bruge alt det jeg har med fra frømandsuddannelsen, siger Morten.

-jhn

Læs mere om Byggeri

5/7 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder