Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Hvem skal have Landdistriktsprisen 2018?I 2017 gik Landdistriktsprisen til projektet frivilligflokken omkring Bovbjerg Fyr i Lemvig Kommune.

Hvem skal have Landdistriktsprisen 2018?

Nu har du mulighed for at indstille enten din lokale ildsjæl, foreninger, virksomheder eller din kommune til Landdistriktsprisen 2018 - Det skal bare ske inden 17.august

Del artiklen på

Nu har du mulighed for at indstille enten din lokale ildsjæl, foreninger, virksomheder eller din kommune til Landdistriktsprisen 2018.

Prisen bliver uddelt af erhvervsminister Rasmus Jarlov for at hylde dem, der lokalt lægger store kræfter i at skabe en positiv udvikling, attraktive lokalsamfund og nye arbejdspladser i landdistrikterne.

Det sker på den årlige Landdistriktskonference den 17. september på Hotel Faaborg Fjord, hvor der sættes fokus på vækst og udvikling i landdistrikterne.

- Med Landdistriktsprisen hædrer vi hvert år de lokale kræfter, der lægger hjerteblod og en ekstraordinær indsats i udviklingen af de danske landdistrikter. Det er dem, der i det daglige er med til at gøre vores landsbyer og lokalsamfund til attraktive steder at bo, arbejde og leve. Og det er derfor også dem, der fortjener vores uforbeholdne hyldest., siger erhvervsminister Rasmus Jarlov.

Kriterier for valg af vinder
Vinderen af Landdistriktsprisen skal leve op til følgende kriterier:

- Medvirker til vækst/job/omsætning i lokalsamfundet
- Involverer samarbejde/partnerskab/netværk
- Har skabt effekt for lokalsamfundet
- Har demonstrationsværdi for andre lokalsamfund

Frist for nominering er den 17. august kl. 12

-jhn

 

Fakta om prisen, dommere og hvordan du indstiller

Alle har mulighed for at indstille andre enkeltpersoner, foreninger, virksomheder eller en kommune, der har bidraget særligt til at løfte lokalsamfundet.

Det rådgivende udvalg for Landdistriktspuljen vil finde frem til vinderen af Landdistriktsprisen 2018. Det rådgivende udvalg for Landdistriktspuljen består af:

Formand Grethe Saabye, medlem af kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune og næstformand i Landdistrikternes Fællesråd
Finn Jorsal, formand for foreningen Friends of Cold Hawaii
Jan Bendix, rådgiver i Jan Bendix a/s, BusinessPark Struer
Marie Louise Friderichsen, turistchef for Turistrådet Lolland

Ønsker du at indstille en kandidat, kan du sende dit bud til jannag@erst.dk. Buddet skal, ud over dine kontaktoplysninger, indeholde en begrundelse for indstillingen.

Kriterier for valg af vinder

Vinderen af Landdistriktsprisen skal leve op til følgende kriterier:

Medvirker til vækst/job/omsætning i lokalsamfundet
Involverer samarbejde/partnerskab/netværk
Har skabt effekt for lokalsamfundet
Har demonstrationsværdi for andre lokalsamfund


Læs mere om Byggeri

4/7 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder