left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Indstil de bedste landskabsprojekterVinder af Dansk Landskabspris 2017: Forpladsen ved Nordvest Bibliotek og kulturhus.

Indstil de bedste landskabsprojekter

Frem til d. 7. juni er der mulighed for at indstille projekter og personer til Dansk Landskabspris 2019

Del artiklen på

I år er det niende gang, at Dansk Landskabspris hædrer personer eller projekter, der skaber samfundsmæssig merværdi. Årets pris er temaløs, og der kan indstilles projekter, der med udgangspunkt i landskabsarkitektur f.eks. fokuserer på et eller flere af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling, resulterer i langtidsholdbare og robuste løsninger, sikrer social sammenhængskraft eller på anden vis bidrager til at kvalificere og udvikle vores fysiske rammer.

Dansk Landskabspris 2019 uddeles af Park- og Naturforvalterne, Danske Arkitektvirksomheder og Danske Landskabsarkitekter, og juryen består af en repræsentant fra hver af de tre organisationer samt to uvildige jurymedlemmer. Landskabsarkitekt fra Gentofte Kommune, Steen Himmer, er repræsentant for Park- og Naturforvalterne forklarer, hvilke projekter juryen efterspørger:

- Den internationale succes, dansk landskabsarkitektur oplever i disse år, vidner om, at danske landskabsarkitekter kan noget helt særligt. Det er netop det, vi ønsker at fejre med Dansk Landskabspris 2019. I juryen efterspørger vi de bedste og mest nyskabende eksempler på nyere dansk landskabsarkitektur, planlægning og byrumsstrategier, der er realiseret indenfor de seneste fem år. Vi er interesserede i nutidige landskabsarkitekturprojekter eller navngivne landskabsarkitekter, der på en helhedsorienteret måde formår at navigere i krydsfeltet mellem krav om miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed. Vel at mærke uden at give tab på robuste, mangfoldige og æstetiske løsninger. Vi opfordrer derfor alle, der ønsker at fremhæve et spændende, professionelt landskabsarkitektonisk projekt til at indstille det.

For at sikre et repræsentativt og bredt udsnit af projekter er der to måder at indstille projekter på: Via Facebookgruppen 'Dansk Landskabspris 2019' eller via mail, hvor en motiveret indstilling indsendes til landskabsprisen@landskabsarkitekter.dk.

Projekterne skal være realiseret indenfor de seneste fem år, og der er indstillingsfrist d. 7. juni 2019. Herefter bliver de indstillede projekter vurderet af prisjuryen.

-kj

Læs mere om Byggeri

24/4 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder