Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR - her er de!

iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR - her er de!

#### Halvdelen af danskerne vælger at bruge mindre formuer på at investere i iPhones. Ligeså mange venter i spænding på den årlige lancering, hvor Apple løfter sløret for det seneste nye inden for iPhone-fronten

Del artiklen på

Denne gang forkæles vi med hele 3 nye modeller: iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr. Det er tydeligt at se, at Apple forsøger at overbevise den sidste halvdel skeptikere om at købe en iPhone. Derfor har de valgt at viderebringe alt det bedste, vi så ved lanceringen af iPhone X til de nye iPhones. Læs om det her!

De ny iPhones: Derfor skal vi være glade

Ved lanceringen af iPhone X sagde Apple, at vi fremover kunne forvente en opgraderet version af iPhone X ved kommende lanceringer. De har heldigvis holdt, hvad de lovede!

iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr er udstyret med Widescreens. Det betyder, at hjem-knappen er skjult, og at skærmen fylder hele telefonen.

Vi skal glæde os over, at Apple denne gang vælger at gå helt væk fra det tidligere design. Det vil i særdeleshed glæde mange fans, som var ærgerlige over, at Apples seneste lanceringer ikke bød på meget nyt på designfronten.

Hvis vi leder efter forandringer i designet, finder vi dem i detaljen. De nye iPhones XS og XS Max vil kunne købes i:

 • Guld
 • Sølv
 • Grå

iPhone XR kan købes i endnu flere smukke farver:

 • Hvid
 • Sort
 • Blå
 • Gul
 • Koral
 • Rød

Mange var meget begejstrede over designet på iPhone X, og iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr er nu de smukkeste eksemplarer set til dags dato fra Apple.

Som sagt elsker de fleste iPhones. De oftest sete kritikpunkter for iPhones har handlet om:

 • En skrøbelig skærm
 • Langsomhed
 • Dårligt batteri.

Alle kritikpunkter forsøger Apple at ændre på ved de nye iPhones.

Hvad kan vi forvente af kvaliteten på de nye iPhones?

Ændringer i designet ligger i detaljen. Ser vi på selve funktionen af telefonen, er der sket opgraderinger på både batteri, skærm, hastighed og kamera.

Opgraderingerne varierer dog efter, hvilken telefon man vælger.

Skærmen på de nye iPhones

Alle de nye iPhones skærme er blevet mere slidstærke. Hertil kan vi håbe, at det skal være slut med at betale dyre domme i reparationer for skærme. Apple har dog tidligere lovet mere slidstærke skærme –uden at holde stik.

Konkurrenterne har formået at leveret stærkere skærme, så det vil uden lige være et smart træk fra Apples side, hvis de lever op til deres løfte denne gang.

iPhone XS, iPhone XS Max har en OLED skærm og den billigere iPhone Xr har en LCD skærm.

iPhone XS er på 5,8" og den anden iPhone XS Max er på 6,5". Det gør iPhone XS Max til den iPhone med det største display nogensinde. Den sidste iPhone XR er en lidt billigere model på 6.1" med LCD-skærm.

Hvad er forskellen på en OLED skærm og en LCD skærm?

Som sagt har iPhone XS og iPhone XS Max en OLED skærm. Den mere budgetvenlige iPhone XR kommer med en LCD skærm.

OLED skærme er generelt dyrere at producere, og det afspejler sig derfor i prisen for de iPhones med denne type skærm. Til gengæld får vi dybere og klarere farver samt en markant udvidet farveskala ved OLED skærmen.

Hvad koster iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR?

Prisen for de nye iPhones varierer alt efter modellen, og det er blandt andet skærmen, der afgør prisen.

 • Prisen for iPhone Xs starter på 8.899 kr.
 • Prisen for iPhone Xs Max starter på 9.799 kr.
 • Prisen for iPhone Xr starter på 6.699 kr.

 

Hvordan er batterierne på de nye iPhones?

iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr er nu udstyret med batterier, der alle holder længere. Det er derudover muligt at oplade telefonerne langt hurtigere end tidligere – og med en trådløs opladningsstation, som vi så på iPhone X.  

Hurtigere iPhones

Ved iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr kan vi forvente at få en hurtigere brugeroplevelse. Denne opgradering i sig selv vil have kæmpe betydning for den endelige dom af de nye smartphones, da det om noget har stor indflydelse på vores daglige brug af telefonen.

Kamera og Face ID på de ny iPhones

Apple har valgt at opgradere kameraet yderligere. Vi skal fortsat kunne bruge Face ID ved hjælp af dybdekameraet. Dybdekameraet er en teknologi, hvor mere end 300000 usynlige punkter i vores ansigt analyseres som en 3D-model. Denne identifikation af vores ansigt gør efter sigende metoden mere end 20 gange mere sikker en Touch ID.

Derudover glædede dybdekameraet mange fans ved lanceringen af iPhone X grundet det ”lir”, det også førte med sig. Dybdekameraet gør det nemlig blandt andet muligt at sende emojis, der tilpasses efter ansigtstræk – de såkaldte ”Animojis”.

Fans er skeptiske

Til trods for alt det positive ved Face ID har der været meget skepsis blandt fans. Mange har eksempelvis være bekymrede for, om der vil opstå situationer, hvor Face ID er mangelfuldt – hvad hvis man eksempelvis har solbriller på?

Efter sigende skulle det ikke være et problem. Apple hævder tværtimod, at Face ID er så tilpasningsdygtigt, at det ligefrem tager højde for vores ansigts fysiske forandringer (skæg, rynker mv) over tid. Det er ikke til at sige endnu, om Face ID bliver en så stor succes, at det kan (og bør) erstatte Touch ID helt. Kun tiden vil vise dette.

Derfor elsker vi Apple og iPhones!

Man kan ikke lade være med at undre sig over, hvad Apple formår at gøre for, at så mange vælger netop dem – og ikke konkurrenterne.

Alle ved, at Apple sælger højteknologiske modeprodukter – men måske handler populariteten mere om den historie, der er omkring brandet? Apple sælger nemlig historier, som går lige i hjertet på alle, der gerne vil være med på moden. De kan kun opretholde succesen ved at blive ved med at nytænke både design og kvalitet.

Mange var lidt skeptiske omkring nytænkning af designet ved forrige lanceringer, men denne gang lader det til, at Apple både forkæler os i forhold til opgradering af funktion, kvalitet og design.

Hvordan de nye iPhones endeligt bliver modtaget, vil tiden vise. Indtil nu lader det til, at vi kan glæde os over iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr.

Læs mere om Byggeri

13/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder