Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Karreerne i havnen

Karreerne i havnen

Lærkeholm og Molehuset på Sluseholmen i København er et boligbyggeri i to karreer med i alt 180 lejligheder samt et mindre butiksområde

Del artiklen på

Lærkeholm er et boligkompleks ved Sluseholmen i Københavns Sydhavn. Karreen består af 125 stilfulde boliger, der er omgivet af hyggelige kanaler til alle sider. Boligerne er topmoderne lejelejligheder lokaliseret i Sydhavnens fremadstormende område og består af både to-, tre-, fire- og fem-værelses lejligheder.

Molehuset er nabo til Lærkeholmen og fremstår tilsvarende varieret i såvel facader som indretning. Molehuset består af 55 moderne lejligheder på 87-155 m2 fordelt på to-fem værelses lejligheder - alle med store altaner.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 5.

-kj

Læs mere om Byggeri

10/8 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder