Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Klippefacader klæder nyt boligbyggeriFoto: KPC/Dragør Luftfoto.

Klippefacader klæder nyt boligbyggeri

Kanalvejsboligerne - etape to - er tre nye samhørende boligblokke placeret på Kanalvej i et attraktivt område i Kgs. Lyngby nord for Storcentret

Del artiklen på

Kanalvejsboligerne består af tre bygninger med i alt 145 ejerlejligheder til beboelse. Stueetagerne er indrettet til erhvervsformål - især butikker og cafeer mv. Bygningerne fremstår skarpt profilerede i en rå facetteret betonklædning, der kontrasteres af store flader i varmt træ, der indbyder til berøring.

Boligblokkenes monolitiske karakter understreges af facadens materialer. En rå betonfacade med stenbruddets facetterede og huggede overflade. 'Klippematerialet' er nedbrudt og nedskaleret til menneskelige størrelser. Ved indskæringer og huller i monolitterne er overfladerne beklædt med træ for at skabe en varm og venlig overflade i mødet med mennesket.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 6.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder