Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Løft i livskvalitet og levetid til diabetikere

Løft i livskvalitet og levetid til diabetikere

Med Brix & Kamp som underrådgiver er Arkitema Architects udpeget som bygherrerådgiver ifm. etableringen af Steno Diabetes Center i Odense

Del artiklen på

I 2017 godkendte Novo Nordisk Fonden en ansøgning om midler til finansiering af et diabetes center i Region Syddanmark. Dermed blev der bevilget 1,4 mia. kr. til etablering og opstart af det kommende Steno Diabetes Center Odense. Centret bliver centrum for forskning og behandling af diabetes i regionen, og det skal hjælpe med at bremse den negativ udvikling i antallet af diabetes 2 patienter, der er på landsplan.

Lige nu er etableringen af diabetescentre i gang i alle landets regioner og i Odense vil centret blive placeret ifm. Nyt OUH, der er det kommende supersygehus i den fynske by.

Grundarealet til bygning, udearealer og infrastruktur udgør ca. 12.000 m2 og er placeret i den sydøstlige kvadrant inden for Hospitalsringen på Nyt OUH.

Som bygherrerådgiver vil Arkitema bistå Region Syddanmark i hele processen fra opstart til de første patienter kommer til centeret i 2022. Opgaven omhandler bygherrerådgivning igennem samtlige faser med fokus på planlægning og styring af tid, økonomi og kvalitet heriblandt håndtering af bl.a. brugerinddragelse, programmering, udbudsstrategi samt projektgennemførelse.

-kj

Læs mere om Byggeri

5/7 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder