Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Markant bolighus i ny Aarhus-bydel

Markant bolighus i ny Aarhus-bydel

ERDAhus er blandt de første boligbebyggelser i det nye Åbyen og tilbyder 171 lyse ejerboliger i høj kvalitet

Del artiklen på

Et af de første projekter i den kommende, pulserende bydel, Åbyen, der er under udvikling, kommer bl.a. til at bestå af op mod 3000 nye boliger og erhverv.

Den u-formede boligbebyggelse hedder ERDAhus og fordeler sig på 171 lejligheder samt p-kælder og er opført i varierende højder mellem fire og syv etager.

ERDAhus er opført til såvel familier, ældre, enlige og studerende, og boligerne varierer derfor i størrelser fra to-, tre- og fire-værelses boliger heriblandt delevenlige lejligheder, lejligheder med udgang til egen stor tagterrasse samt penthouselejligheder på sjette sal.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 5.

-kj

Læs mere om Byggeri

5/7 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder