Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Moderne lejelejligheder står klar i Aarhus

Moderne lejelejligheder står klar i Aarhus

Latinergården er opført i tre til seks etager, og de 120 lejligheder er på mellem 41 og 144 m2 med åbent køkken og godt lysindfald

Del artiklen på

Når det igangværende arbejde med hvidmaling af facaderne mod Borggade endeligt afsluttes inden for kort tid, har NRE Denmark færdiggjort opførelsen af Latinergården i latinerkvarteret i Aarhus.

Byggeriet indeholder 120 lejelejligheder og fem erhvervsbutikker, og de første beboere er flyttet ind i Latinergården, der er opført som en randbebyggelse i tre til seks etager opført omkring et fælles gårdrum. Lejlighederne er på mellem 41 og 144 m2 og er moderne indrettet med åbent køkken og godt lysindfald.
 
Udover den nye bygning består Latinergården også af de renoverede bygninger på hjørnet af Paradisgade og Studsgade samt et mindre nyt hus i Paradisgade opført i mørke teglsten og med tagvinduer, så det passer ind i gadens eksisterende arkitektur. Tagetagen i de eksisterende bygninger er udnyttet, og bygningerne har fået tilføjet store karnapper og svalegange på gårdsiden. Hertil kommer endnu en nyopført bygning inde i gården mellem randbebyggelserne.
 
- Det har været et spændende projekt, hvor vi som både en af bygherrerne og totalentreprenør er meget tilfredse med et vellykket byggeri på en unik og meget eftertragtet beliggenhed. Som beboer i de nye lejligheder får man kort afstand til alt med Latinerkvarterets stemningsfulde miljø lige uden for døren, siger Jonas Olesen, der er direktør i NRE Real Estate.

Det samlede areal er knap 10.000 etagekvadratmeter plus parkeringskælder. Byggeriet blev oprindeligt udviklet af Latin's ved Claes Remien og Peter Andersen, men i 2015 overtog NRE Real Estate, som er NRE Group-koncernens investeringsselskab, det samlede byggeprojekt i et joint venture med investorerne Lars Bräuner og Allan Freivald. Sammen har parterne stået for den endelige udformning af byggeriet.
 
Mens NRE Denmark har opført byggeriet i totalentreprise, har Arkitema Architects stået for arkitekturen. De tilbageværende lejligheder udlejes via Laros Ejendomsadministration og danbolig Aarhus Nord.

-kj

Læs mere om Byggeri

4/7 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder