left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

MOE overtager domicil efter stor vækst

MOE overtager domicil efter stor vækst

MOE har overtaget lejemålet på den 3500 m2 store udvidelse af sit oprindeligt 7000 m2 store domicil i Søborg, der er opført af PensionDanmark

Del artiklen på

Ingeniørvirksomheden MOE og Coop flyttede ind i lejemålet på Buddingevej 272 i Søborg i 2013, men MOE er en virksomhed i vækst og besluttede derfor i 2015 at benytte sig af optionen i lejekontrakten med PensionDanmark til at opføre en tilbygning. Nu er en udvidelse af bygningen på ca. 3500 m2 og 1100 m2 parkeringsareal afleveret af totalentreprenøren JFP til PensionDanmark.

Tilbygningen bliver DGNB-certificeret i kategorien Guld ligesom den oprindelige bygning, der er blevet udvidet med 30 %.

- Vi har været glade for at eje bygningen igennem en årrække, og vi er glade for udvidelsen med mange nye bæredygtige kvadratmetre med meget høje krav til miljørigtige kvalitetsmaterialer, indeklima og energibesparelser. Det er til gavn for lejeren og klimaet i bred forstand, og samtidig vil bygningen bidrage til at sikre vores medlemmer gode, stabile afkast i en årrække. Med udvidelsen ejer eller opfører PensionDanmark p.t. mere end 490.000 bæredygtighedscertificerede kvadratmeter, siger Torben Möger Pedersen, der er adm. direktør i PensionDanmark.

Adm. direktør i MOE, Christian Listov-Saabye, udtaler:

- Som kommende lejer ser vi meget frem til at tage bygningen i brug. MOE er vækstet meget de seneste år, og vi har siddet tæt på etagerne, så vi ser frem til at få flere kvadratmeter. Samarbejdet med både PensionDanmark og entreprenør JFP har fungeret godt, og da MOE har været rådgiver på alle ingeniørydelserne, ved vi, at vi får et super godt hus, som lever op til vores krav til indeklima og akustiske forhold til glæde for vores medarbejdere.

Om byggeriet
Adresse: Buddingevej 272, Søborg
Areal: Tilbygning på 3500 m2 kontor i tilknytning til 11.500 m2 kontor og butik samt en udvidelse af parkeringsarealet på 3000 m2 med 1100 m2
Opførelsesår: 2013
Tilbygningsår: 2017-2019
Lejer: MOE
Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen
Ingeniør: MOE
Bygherrerådgiver: MOE
Entreprenør: JFP
Bæredygtighedscertificering: DGNB i kategorien Guld

-kj

Læs mere om Byggeri

23/4 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder