left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Ændrer procedurerne men fortsætter leverancerneAalborg Portland er Danmarks eneste cementproducent og råder over en af Nordeuropas største cementfabrikker beliggende i Aalborg samt siloanlæg i havne over hele landet.

Ændrer procedurerne men fortsætter leverancerne

Aalborg Portland fortsætter leverancerne af cement for at holde gang i byggeaktiviteten

Del artiklen på

Samfund

Statsministeren gjorde det meget klart på pressemødet i onsdags, at samfundet under Corona-pandemien fortsat skal fungere så normalt som muligt. Aalborg Portland leverer cement, et nødvendigt materiale, som er uomgængeligt for at holde bygge- og anlægsbranchen i gang, og derfor er prioriteringerne klare:

Virksomheden fortsætter med at producere cement for at sikre levering til kunderne, og fortsætter med at levere cement fra både hovedterminalen og lokale terminaler.

- Det er vores bedste vurdering på nuværende tidspunkt, at vi har truffet de fornødne tiltag for at kunne beskytte vores medarbejdere og kunder, så vi fortsat kan producere og levere cement. Men vi følger udviklingen tæt og vil tilpasse vores forholdsregler, hvis der bliver behov for det, siger direktør Michael Lundgaard Thomsen.

Påvirker ikke drift og leverancer
Nogle af de modforanstaltninger, som Aalborg Portland har indført, er minimering af personlig kontakt medarbejdere imellem og med kunder, sikring af kerneopgaver så driften ikke påvirkes i forbindelse med karantæne-ramte medarbejdere, maksimal brug af hjemmearbejde og begrænsning af eksterne besøg til nødreparationer.

Trods de foranstaltninger vil produktion, leverancer og kundeservice fortsat kunne fungere som normalt, blot med ændrede procedurer.

- Det er svært at sige noget om situationen om en uge eller blot få dage, men vi har reageret hurtigt og foretaget foranstaltninger, som ligger i tråd med anbefalingerne fra myndighederne, uden at det påvirker vores drift og leverancer her og nu. Det er vores forhåbning, at det også er tilfældet fremadrettet, forklarer Michael Lundgaard Thomsen.

-los

Læs mere om Byggeri

13/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.