left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Ønsker du at digitalisere din virksomhed?

Ønsker du at digitalisere din virksomhed?

ANNONCE: Hvis du gerne vil have mere effektivitet i din virksomhed, har du måske allerede overvejet, hvordan dette kan lade sig gøre.

Del artiklen på

En oplagt løsning er ved at digitalisere, hvor det er muligt. På den måde kan diverse processer foregå på en sikker, effektiv og hensigtsmæssig måde.

Underskriv elektronisk

Det kan være svært at finde et godt sted at starte, når det kommer til at digitalisere din virksomhed. En oplagt start vil dog være at indføre elektroniske underskrivelser af dokumenter. Hvis du vælger Esignering med Scrive, får du de bedste elektroniske signaturløsninger, og derudover kan du bedre få automatiseret dine aftaler. Dette vil forkorte svartiderne markant og alt i alt give mere effektivitet og fleksibilitet.

Løsningerne fra Scrive giver dig mulighed for at underskrive og administrere dine dokumenter på alle enheder, og uanset hvor du er.

Sikkerheden skal være i top

Når det gælder underskrifter, er det alfa og omega, at sikkerheden er helt i top. Det kan være, at du er lidt skeptisk ved tanken om e-signering, og at du ikke føler dig helt tryg ved det. Dette er der dog ingen grund til, da det faktisk er en fuldkommen sikker måde at signere på, og at datapålideligheden er i orden. Dette er både takket være den såkaldte blokkædeteknologi, og derudover er Nem-ID samt PIN med SMS integreret i servicen. Der er dermed ingen grund til bekymring, hvis du indfører esignering på din arbejdsplads.

Helt uden papir

På en arbejdsplads, hvor der hver eneste dag er et væld af dokumenter, der skal underskrives, vil det kræve en masse papir. Dette tager hårdt på miljøet og er derfor en dårlig løsning. Hvis du begynder at bruge elektronisk signering, kan du nedsætte din virksomheds forbrug af papir markant. Dette vil ikke være en mere besværlig løsning for dig – tværtimod – og derfor er der ingen grund til ikke at gøre det.

Læs mere om Byggeri

25/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.