Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Nu kan du tjekke nettet inden du vælger boligFoto: Glenn Carstens-Peters/Unsplash

Nu kan du tjekke nettet inden du vælger bolig

Det er nu muligt at få et overblik over internetudbuddet i et specifikt område, når du søger bolig på Boligsiden.dk, der i dag lancerer den nye funktion i samarbejde med Energistyrelsen

Del artiklen på

Hvor mange gange om dagen er du online? Hvis du er som flest, bliver det til en hel del gange. Eksempelvis når du læser nyheder, tjekker vejrudsigten og Facebook, streamer film, hører musik og podcasts på telefonen eller når du søger bolig.

Det er med andre ord essentielt med en god internetforbindelse, og netop derfor har Boligsiden.dk lanceret en ny funktion, så boligsøgende kan få et overblik over, hvilke internetmuligheder der er på en specifik adresse.

Vigtigt, når hverdagen skal fungere
Oversigten trækker på informationer fra Tjekditnet.dk, der er Energistyrelsens oversigt over bredbåndsmuligheder, og samarbejdet skal skabe øget gennemsigtighed i udbuddet for de danskere, der er på jagt efter en ny bolig.

- En god internetforbindelse er en vital del af hverdagen, fordi vi er afhængige af at kunne være online, når vi skal i netbanken, læse post i e-boksen eller når vores børn skal uploade en skoleopgave. Derfor er det for mange boligkøbere essentiel viden, når de skal vælge bolig. Og der er desværre stadig områder af landet, hvor det halter med den hurtige forbindelse, så det kan blive en nøgleinformation i boligsøgningen, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Et stort behov hos de boligsøgende
Helt praktisk fungerer funktionen sådan, at der på de enkelte præsentationssider på Boligsiden.dk vil være et internetikon samt en kort beskrivelse af den bedst mulige forbindelse. Klikker du på beskrivelsen, får du den fulde oversigt over muligheder og leverandører på Tjekditnet.dk. Indtil videre dækker funktionen 90 procent af boligerne i udbud på Boligsiden.dk.

- Tidligere på året spurgte vi brugerne på Boligsiden.dk, om de undersøger internetforholdene, inden de køber bolig. Over 50 procent svarede ja. Det fortæller os, at der er et behov for viden. Som boligkøber er der et hav af ting at tage stilling til, så når vi integrerer Energistyrelsens oversigt hos os, er det for at samle så mange informationer om en bolig på ét sted som muligt. På den måde bliver det nemmere at finde et nyt hjem, der kan blive en god base for en moderne familie, siger Birgit Daetz.

Med gennemsnitligt 6,2 millioner besøg pr. måned henover det seneste år er Boligsiden.dk Danmarks mest frekventerede portal for boligsøgning.

-jhn

Du kan tjekke dit net også hvor du allerede bor ved at klikke ind her

Læs mere om Byggeri

19/10 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder