Aktuelle nyheder - Byggeri

Nyt beton-element udviklet sammen med brugerne T-elementet letter elementhåndteringen i anlægsprojekter, hvor man etablerer støttevægge ved niveau- og terrænforskelle samt trappetrin.

Nyt beton-element udviklet sammen med brugerne

Den første ordre på det nye T-element er tikket ind hos Give Elementer. Den nye elementtype er udviklet med brugerne, og er især en fordel til terrænnivellering som et lettere alternativ til L-elementet

Del artiklen på

Samfund - Anlæg

Den første ordre på det nye T-element er tikket ind hos Give Elementer. Det nyudviklede T-element er en videreudvikling af det kendte L-element, som fabrikken udviklede tilbage i 1981. T-elementet bliver det første af Give Elementers egne produkter, der produceres af datterselskabet Lundsby Industri i Gedsted.

T-elementet er udviklet til anlægsprojekter i samarbejde med Give Elementers kunder. Den nye elementtype har været efterspurgt til terrænnivellering som et lettere alternativ til det ellers populære
L-element.

- Det ville være rigtigt at kalde T-elementet for en brugerdrevet innovation. Men det er egentlig ikke noget nyt at Give Elementer udvikler nye elementer i tæt samarbejde med vores kunder, det har vi altid gjort. Det nye er, at vi med T-elementet letter elementhåndteringen i anlægsprojekter, hvor man etablerer støttevægge ved niveau- og terrænforskelle samt trappetrin fortæller adm. direktør i Give Elementfabrik Henrik Damø. Han fortæller, at det er afdelingen i Nørre Snede der har haft en tæt dialog med kunder i industri, bolig og landskab, og har forestået udviklingen af det nye element.

Produktion i Gedsted
Det er datterselskabet Lundsby Industri i Gedsted, der skal stå for fremstillingen af det nye element.

- Med baggrund i mange års erfaring med produktion af L-elementer, er det oplagt at produktionen af T-elementet sker i vores datterselskab Lundsby Industri, fortæller Finn Eskildsen, NS Give Elementer i Nørre Snede.

Det nye T-element har med sine mange anvendelsesmuligheder en bred målgruppe, og kan bruges til både store og små projekter. Men det er især indenfor anlæg, at elementet efterspørges.

-jhn

Læs mere om Byggeri

11/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.