Aktuelle nyheder - Byggeri

Opråb: Corona-krisen rammer også håndværkvirksomheder med over 10 ansatteMartin Hagemann Mortensen er som virksomhedsejer til en virksomhed på over 10 personer ikke omfattet af de støttepakker, regeringen er kommet med.

Opråb: Corona-krisen rammer også håndværkvirksomheder med over 10 ansatte

Kommentar fra en frustreret Martin Hagemann Mortensen, der er direktør og ejer hos Viggo Pedersen & Søn

Del artiklen på

Samfund

Kære Nicolai Wammen og Simon Kollerup

Tak for jeres sidste støttepakke til virksomheder under 10 ansatte, det redder mange små virksomheder fra konkurs. I har tidligere lavet en støttepakke for virksomheder tiltænkt over 50 ansatte.

Desværre løser det ikke meget for os der har mellem 10 og 50 ansatte, og dem er der mange af. Jeg taler dagligt med mange samarbejdspartnere som har måtte fyre mange medarbejdere og som er dybt bekymret for om de går konkurs.

Vi mærker alle, at meget arbejde er blevet udskudt på ubestemt tid og allerede igangværende opgaver er blevet stoppet, servicearbejder er der intet af.

Byggebranchen er ikke en branche som er kendt for at kunne generere store overskud, hvilket betyder at der sandsynligvis heller ikke er oparbejdet en stor pengetank/egenkapital, som der kan tages fra i en tid som denne. Vi er med andre ord hårdt ramt i byggebranchen, så kom nu frem med en støttepakke, der kan hjælpe os.

Med det største ønske om at Danmarks virksomheder også er der efter coronakrisen.

-los


Læs mere om Byggeri

20/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.