Aktuelle nyheder - Byggeri

Pihl bygger stort hotel

Pihl bygger stort hotel

Pihl-konsortiet vinder totalentreprisen på Scandic Hotels hidtil største hotel i Norden

Del artiklen på

Pihl-konsortiet, der består af LM Byg, M.J. Eriksson og Pihl & Søn, skal stå for opførelsen af endnu et byggeri i København. Pihlkonsortiet har nemlig vundet totalentreprisen og indgået aftale med bygherre, HM 2, på opførelsen af Hotel Scandic Spectrum.

Hotelkæden Scandic Hotel er markedsførende på hotelfronten i Danmark, og det nye hotel bliver deres hidtil største i Norden:

- Pihl-konsortiet er meget tilfredse med at have vundet totalentreprisen og tilliden fra endnu en bygherre, som kan se de åbenlyse fordele i et samarbejde med tre specialiserede og ejerledede virksomheder. Særligt vores stærke egenproduktion inden for byggegruber og råhus samt vores organisation inden for styring af totalentrepriser skaber interesse fra bygherrer, fortæller Hans Anker Nielsen, der er adm. direktør hos LM Byg.

Med sine syv etager og 632 værelser fordelt på 30.800 m2 samt 11.500 m2 kælder i to etager er det et udfordrende byggeri:

- Vi har gennem tiden i de tre selskaber opført mange markante byggerier med fokus på kvalitet, tidsfrister og budgetter, og med Pihl-konsortiets mange kompetencer kan vi løse meget komplekse og store opgaver. Det er en vigtig faktor for at nå vores mål om at blive bygherrens foretrukne samarbejdspartner, siger Halldór P. Ragnarsson, der er adm. direktør i Pihl & Søn.

Spændende genrejsning
Pihl-konsortiets stærke fundament og tætte samarbejde var også en af grundene til, at HM 2, der er bygherre, valgte dem til at stå for opførelsen af det store hotelbyggeri.

- Genrejsningen af Pihl er et utroligt spændende projekt, og vi er meget glade for at være med til at få Pihl tilbage igen. Alle tre entreprenørvirksomheder er førende inden for hver deres område, så vi føler os i meget kompetente hænder, siger Morten Bergesen, der er direktør i HM 2.

Udover 632 værelser får hotellet flere restauranter, et stort fitnesscenter samt store og innovative møde- og konferencefaciliteter. På øverste etage placeres en skybar med udendørs tagterrasse, mens der i kælderetagerne vil være 179 P-pladser samt et spa- og poolområde. Der bliver også plads til barer, cafe og bageri i hotellet, som vil være af høj arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet.

Hotellet ventes klar til indflytning i anden halvdel af 2021. Projektets rådgivere er Dissing+Weitling arkitekter samt Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/10 2018
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.