Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Rødovre Centrums nye pejlemærke

Rødovre Centrums nye pejlemærke

Rødovre Centrum, der blev skabt med inspiration fra datidens amerikanske storcentre, er blevet udvidet og opdateret med den transparente 'Krystallen'

Del artiklen på

Den nye tilbygning har fået tildelt navnet Krystallen pga. dens karakteristiske krystallinske dagslysindtag, der hæver sig over det nye parkeringsareal på udvidelsens tag.

Krystallen fremstår nu som Rødovre Centrums pejlemærke, og den transparente tagbygning sikrer dagslysindfald til den lange øst-/vestvendte akse, der forbinder Kolonnaden og Krystallen. Vertikalt forbindes atriet af travelatorer fra de nederste p-kældre til det øverste parkeringsdæk på tagetagen.

Også de nye indgangspartier til centrets udvidelse er forsynet med beplantninger, der skaber en indbydende og tilgængelig adgang.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeriet nr. 4.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/6 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder