left banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Rejsegilde for nyt, bæredygtigt hotel

Rejsegilde for nyt, bæredygtigt hotel

Der er afholdt rejsegilde tæt ved Skejby Universitetshospital, hvor NCC opfører 3200 m2 hotel for PensionDanmark

Del artiklen på

Det nye hotel forventes at stå færdigt i maj 2019 og får 100 værelser samt lounge, receptionsbar og fitnesslokale; det hele indrettet med fokus på at kunne tilbyde gedigen kvalitet til gode priser.

- Vi forventer, at nærheden til det nye universitetshospital samt områdets mange virksomheder vil være med til at sikre hotellets position som oplagt overnatningsmulighed for både erhvervsfolk og privatpersoner, fortæller Peter Haaber, der er CEO for Zleep Hotels.

Hotellet bæredygtighedscertificeres efter DGNB-standarden, og målet er en guldkarakter. Det betyder, at ejendommen lever op til høje krav for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed og får et lavt energiforbrug og et godt indeklima.

- Bygningen bæredygtighedscertificeres og flugter dermed med PensionDanmarks værdiprogram for ejendomme med meget høje krav til miljørigtige kvalitetsmaterialer, indeklima og energibesparelser til gavn for lejeren og klimaet i bred forstand. Vi ser frem til at bygningen bidrager til at sikre medlemmerne gode, stabile afkast i en årrække, siger direktør Marius Møller, PensionDanmark Ejendomme.

-kj

Læs mere om Byggeri

27/11 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.