Aktuelle nyheder - Byggeri

Sådan skal du forholde dig under en strid

Sådan skal du forholde dig under en strid

ANNONCE: Som virksomheder er det desværre uundgåeligt, at du nogle gange vil være en del af et strid

Del artiklen på

Som virksomheder er det desværre uundgåeligt, at du nogle gange vil være en del af et strid. Der er typisk tale om uenighed om opgaven er konkret udført. Vi tager det ikke med som strid her, hvis du blot har en kunde, som ikke vil betale, for det er en simpel proces, hvor du har ret til dine penge. Her vil du typisk ende med at sende dem til en inkassovirksomhed, som kan hjælpe dig med at få dine penge.

I en strid, hvor din kunde ikke vil betale dig, fordi de ikke mener, at du har leveret den ydelse, som I aftalte, er det ikke lige så simpelt. For her skal du selvfølgelig bevise, at du har ret i striden.

Prøv altid at finde en løsning

Vi anbefaler, at I først finder en løsning uden brug af advokater. Ofte vil kunden blot have et nedslag i prisen, og det kan nogle gange være en bedre løsning for dig på den lange bane. Det er ikke sjovt at skulle gennem en evt. sag, som du ikke nødvendigvis vinder.

Det giver ikke mening at se på det som en principsag, da du altid skal forholde dig til, at din virksomhed kan bruge tiden på bedre tid. Som entreprenørvirksomhed vil det nærmest altid være bedre at komme videre. En anden gang lader du så være med at arbejde sammen med samme firma, så du ikke risikerer at ende i samme situation.

Nogle gange er det simpelthen bedre bare at komme videre med sin virksomhed. Hvis kunden helt nægter at betale, bliver du nødt til at kontakte en advokat.

Kontakt en advokat

En advokat kan være en dyr omgang, da du i første omgang selv skal betale alle udgifter. Her kan din virksomhed benytte en service som Ageras, hvor du kan få tre uforpligtende tilbud på en advokat.

Mange tror, at denne service kun er til private, men entreprenørvirksomheder kan også benytte sig af det. Du udfylder blot, hvad du gerne vil have et tilbud på, og så får du tre konkrete tilbud med eksperter.

Hvis din virksomhed ikke har mulighed for at køre en sag pga. manglende cashflow, så kan I overveje at udvide jeres kassekredit i banken eller få et nyt kreditkort. Cashflow problemer er meget normalt inden for entreprenørbranchen, da man regner med at få pengene for det arbejde, som man lige har udført.

Læs mere om Byggeri

5/7 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.