Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Seks projekter nomineret til Renover prisenKorngården i Ballerup. Foto: Carsten Ingemann.

Seks projekter nomineret til Renover prisen

Seks renoveringer er med i slutspillet om at kunne kalde sig Danmarks bedste renoveringsprojekt anno 2018

Del artiklen på

Modehus, pakhus, parcelhus? Boligbyggeri, betonsilo eller bondegård? De seks projekter, der skal dyste om at vinde Renover prisen 2018, er nu fundet blandt 182 indstillede projekter fra hele landet.

De seks nominerede til Renover prisen 2018 er:
- Bondegården i Havreholm, privat bolig m. erhverv, Hornbæk
- Korngården i Ballerup, almennyttigt boligbyggeri, Ballerup
- Multikulturhuset i Sønderborg, kulturhus, Sønderborg
- Moderniseret Hosbyhus i Herning, privat bolig, Herning
- Rømerhus i Aarhus, erhverv og shopping, Aarhus
- The Silo i Nordhavn, luksusboliger og restaurant, København Ø

Det er sjette gang, at Renover prisen uddeles, men det er første gang, at der er to private parcelhuse med blandt de nominerede projekter. I arbejdet med at udvælge de nominerede projekter har nomineringsudvalget vurderet projekterne ift. syv nomineringskriterier: Eksempelværdi, energikrav og bæredygtighed, samarbejde, brugskvalitet, bidrag til omgivelser, økonomi og værdiforøgelse samt udførelseskvalitet.

Formanden for nomineringsudvalget, Gøsta Knudsen, glæder sig over den store spændvidde, der har været blandt årets indstillede projekter:
 
- Årets indstillede projekter er meget alsidige. Det opleves i de projekter, der er nomineret, hvor vi både har en privat bondegård og et stort mode- og kontorhus. Det er Renover prisens formål at fremhæve forbilledlig renovering til inspiration for andre, og man må sige, at årets nominerede projekter har potentiale til at inspirere til mange forskellige renoveringer, siger Gøsta Knudsen, der er tidligere stadsarkitekt i Aarhus.

Det er et valgkollegie bestående af 70 udpegede medlemmer fra branchen, der får det endelige ord. Henover sommeren skal de stemme om, hvilket projekt der skal løbe med titlen som Danmarks bedste renoverings 2018 og få en check med sig hjem på 100.000 kr.

Vinderen kåres ved en prisfest den 6. september.

-kj

Læs mere om Byggeri

18/6 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder