Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Sigma Estimates lander nyt rekordår

Sigma Estimates lander nyt rekordår

Med en stigning på 22 % fra 16 mio. kr. i 2016 til knap 20 mio. kr. sætter Sigma Estimates omsætningsrekord i 2017

Del artiklen på

Det professionelle kalkulationssoftware, Sigma, der er målrettet entreprenører, arkitekter, rådgivere og håndværkere, har nu flere end 10.000 aktive brugere:

- Professionel kalkulation vinder i øjeblikket stort indpas i alle typer af virksomheder i byggebranchen, og derfor oplever vi vækst hele vejen rundt både blandt almindelige håndværksvirksomheder, men også blandt entreprenører og rådgivere, der bl.a. vil minimere risikoen for fejl samt opnå store tidsbesparelser i tilbudsfasen, siger CEO hos Sigma Estimates, Stig Linstow.

Direktøren peger på, at for virksomhederne handler det helt essentielt bl.a. om at genbruge erfaringer fra tidligere projekter, integrerede prisdata samt deling af data på tværs af organisationen.

- Det handler i høj grad også om muligheden for at foretage små og store ændringer i et projekt og stadig have fuld tillid til at kunden modtager et korrekt tilbud - også når det sker lige før lukketid. Det er arbejdsgange, der direkte slår igennem på bundlinjen, hvilket er grunden til, at flere og flere benytter Sigma og fravælger værktøjer som Excel, forklarer Stig Linstow og fortsætter:

- Hos virksomhederne er der en klar erkendelse af, at du i dag kun kan drive en effektiv forretning og koble dig på væksten, hvis du har digitale værktøjer, der er med til at generere effektive processer, overblik og skarpere priser. Derfor vinder Sigma indpas i bygge- og anlægsbranchen hurtigere end nogensinde før.

Forventer tidobling
Som led i en strategi om at koble 3D og 5D tættere sammen og derved levere fremtidens BIM/VDC platform etablerede amerikanske Autodesk og Sigma Estimates et globalt partnerskab i 2017.

- Vi har gennem det seneste år investeret i opbygningen af en professionel organisation, der er endnu mere gearet til at håndtere de forskellige kundesegmenter. Med en klar struktur og yderligere kompetencer kan vi nu i langt højere grad end tidligere koble vores produkter og teknologi endnu tættere til markedet, siger Stig Linstow og peger på, at Sigma kommer til at vokse i Danmark, men at det bliver investeringer i USA, der kommer til at slå markant igennem de kommende år.

Ambitionen er en tidobling af kundedatabasen i løbet af de kommende år:

- Vi har inden for de sidste par år etableret kontorer i Chicago og Toronto, som også er en direkte kobling til vores partnerskab med Autodesk. Nordamerika er et kæmpe marked, og det er for alvor ved at være oppe i omdrejninger nu. Også i USA koger de digitale kedler, og vi kommer til at vokse kraftigt de kommende år.
 
En stor del af vækststrategien er også Sigmas nye online forretningsmodel, der har gjort det nemt og hurtigt for håndværksvirksomhederne selv at koble sig på. Det betyder bl.a., at virksomhederne via Sigmas hjemmeside selv kan signe op via et månedligt abonnement.

Sigma Estimates er etableret i 2003 og beskæftiger 25 medarbejdere på kontorerne i Taastrup, Aarhus, Chicago og Toronto.

-kj

Læs mere om Byggeri

14/6 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder