Aktuelle nyheder - Byggeri

Spydspidser skal løfte niveauet for bæredygtighed i Bygma- Bæredygtighed er blevet et grundvilkår for at drive forretning, og vi skal være bevidste om vores rolle i byggeriets værdikæde, siger marketingdirektør Lasse Weien Svendsen.

Spydspidser skal løfte niveauet for bæredygtighed i Bygma

Bygma er bevidst om sin rolle i byggeriets værdikæde og har indført en ny uddannelse, der skal give niveauet for bæredygtighed i koncernen endnu et løft

Del artiklen på

Bæredygtighed - Klima - Miljø

Tidligere er ca. 200 bæredygtigheds-ambassadører over hele landet blevet uddannet i Bygma. Nu bygger virksomheden et kompetencelag oven på, og udnævner ca. 20 såkaldte 'spydspidser', der i kraft af en målrettet uddannelse skal løfte niveauet for bæredygtighed yderligere.

- Bæredygtighed er blevet et grundvilkår for at drive forretning, og vi skal være bevidste om vores rolle i byggeriets værdikæde, siger marketingdirektør Lasse Weien Svendsen.

Med flere bæredygtige materialer på hylderne er det Bygmas ønske at spille en aktiv rolle i at reducere Danmarks samlede CO 2-udledning.

- Vi har etableret spydspids-ordningen for at sikre videndeling, så Bygma bliver det naturlige sted at gå hen, når et bæredygtigt byggeri skal realiseres. Jo tidligere vi kommer ind i fasen, jo bedre kan vi vejlede. Helt basalt handler det om at forstå og vejlede om de vigtigste certificeringer inden for bæredygtighed. Vi skal hjælpe kunderne med at træffe de rigtige materialevalg, og vi skal kunne levere de materialer og den dokumentation, der skal til for at bygge bæredygtigt.

Et fælles fundament
Bygmas spydspidser får med uddannelsesforløbet en detaljeret viden om bæredygtighed. Uddannelsen lægger grunden til et fælles fundament for det videre arbejde med bæredygtighed i koncernen.

- Deres opgave er at være resursepersoner for hele deres region. De skal med deres viden bistå vores mere end 200 bæredygtighedsambassadører, som har gennemgået en grundlæggende uddannelse i certificeret træ, certificerede byggerier og bæredygtig dokumentation, siger Lasse Weien Svendsen.

Det bliver også Spydspidserne opgave at hjælpe med at definere hvilken viden og værktøjer, ambassadører og sælgere har brug for i deres møde med kunderne for at kunne inspirere og vejlede bedst muligt om bæredygtighed.

Fremover vil spydspidserne desuden gennemgå løbende videreuddannelse, hvor de får ny inspiration, indsigt og værktøjer, og hvor de får mulighed for at udveksle viden og erfaringer med hinanden.

- Bæredygtighed spiller en central rolle i Bygma. Derfor uddanner vi også vores ca. 60 trainees i håndtering af bæredygtighed i Bygma under deres skoleophold på Business College Syd. slutter Lasse Weien Svendsen.

-los
Læs mere om Byggeri

2/4 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.