Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Stark Group går sammen med konkurrent i StockholmBygg-Ole har indtil nu været en del af XL-Bygg. Efter overgangen til Beijer Byggmaterial beholder Bygg-Ole sit navn, da navnet er et stærkt brand i regionen.

Stark Group går sammen med konkurrent i Stockholm

Stark Groups svenske byggecenterkæde Beijer Byggmaterial går sammen med den familieejede byggecenterkæde Bygg-Ole i Stockholm

Del artiklen på

Med en årlig omsætning på godt 700 millioner SEK tilfører Bygg-Ole dermed betydeligt til koncernens nuværende 6 milliarder SEK i omsætning på det svenske marked. Opkøbet er en del af den planlagte vækstagenda for den nordiske byggekoncern.

Med opkøbet kommer det samlede antal byggecentre i Stockholm-regionen op på 16. På landsplan består Beijer Byggmaterial-kæden nu totalt af 73 centre, og tilføjer 200 medarbejdere til de i dag 1400.

Administrerende direktør i Bygg-Ole Mats Hedlund udtaler:

- For os i Bygg-Ole er Beijer Byggmaterial et perfekt match. Den kultur, som vi har opbygget, passer godt sammen med Beijers værdisæt med afsæt i medarbejderne og det nære og rådgivende salg. Vi arbejder ud fra lignende strategier med fokus på det professionelle marked, og i fællesskab styrker vi fordelene for både medarbejdere og kunder. Særligt med Stark Group som en stærk og investeringsvillig ny ejer i ryggen, står vi stærkt sammen, siger han.

Beijer Byggmaterial og Bygg-Ole står nu sammen som den absolut stærkeste aktør i Stockholm-regionen med yderligere fire byggecentre og to logistikcentre. De fire centre vil fortsætte med at bære navnet Bygg-Ole, som er et stærkt brand i regionen, der har eksisteret siden 1945.

Vækstagenda i eksekvering
Stark Group har længe ønsket at styrke byggecenterkædens position i Stockholm. Det sker nu med opkøbet af Bygg-Ole.

- De bliver en del af et stærkt hold og takket være vores dygtige medarbejdere har Beijer taget markedsandele 16 måneder i træk på det svenske marked. Vi kører med fuld skrue i hele Norden og driften går fremragende, siger Søren P Olesen, CEO i Stark Group.

Beijer Byggmaterial søsatte i 2017 sammen med resten af den nordiske koncern en ny strategi med et klart fokus på de professionelle håndværkere inden for både SME og entreprenører.

Geir Thomas Fossum, der er administrerende direktør i Beijer Byggmaterial understreger, at kunderne har modtaget strategien særdeles godt, hvilket betyder, at Beijer de seneste 16 måneder har vundet markedsandele i et voksende marked og leveret rekordhøj omsætning i flere måneder over det forgangne år.

Om Bygg-Ole
Bygg-Ole, der blev grundlagt i 1945 af Sven Gustafsson, er drevet af sønnerne Gunnar og Ole Gustafsson. Sidstnævnte indtræder som særlig rådgiver for Beijer Byggmaterials ledelsesgruppe.

Virksomheden er drevet med en simpel og klar filosofi: Lyt til kundernes ønsker, vær dygtig og professionel, og levér kvalitet. I løbet af årene er denne succesopskrift blevet fulgt af virksomheden endnu mere konkret. Men betydningen er den samme som før: Tilfredse kunder kommer tilbage.

I løbet af årene er virksomheden vokset, og i dag er der byggecentre i Nacka og Värmdö, og sammen med de tidligere Nacka Trä-faciliteter i Saltsjö-Boo og Märsta anses virksomheden for at være en af de førende virksomheder inden for svensk byggematerialehandel. I dag er den årlige omsætning på over 700 millioner svenske kroner. Virksomheden har mere end 200 ansatte.

-los

Læs mere om Byggeri

9/10 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder