Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Stærkt årsregnskab fra HD Ejendomme Også her på Store Grundet Allé i Vejle samler HD Ejendomme på glade lejere.

Stærkt årsregnskab fra HD Ejendomme

Årsregnskabet for 2017 dokumenterer med et stort millionoverskud og en egenkapital på over en milliard kroner, at ejendomsselskabet HD Ejendomme definitivt er igennem tidligere tiders udfordringer

Del artiklen på

HD Ejendomme, der har hovedkontor i Odense og ejer og administrerer cirka 3200 lejeboliger og 400 erhvervslejemål fordelt over hele Danmark, har afleveret et historisk stærkt årsregnskab for 2017, der bekræfter at ejendomsselskabet i dag er solidt og veldrevet.

Årsregnskabet for 2017 viser et overskud på kr. 376 mio. før skat, hvilket er en markant fremgang på kr. ca. 300 mio. kr. i forhold til 2016. Egenkapitalen udgør over 1 mia.kr., og HD Ejendomme har dermed en soliditetsgrad på 22,1 %.

Adm. direktør Peter Uldal Borch udtaler:

- Jeg er stolt over det stærke årsregnskab. Det er en milepæl som entydigt markerer afslutningen på den gennemførte turn around proces. Vi er i dag en stærk og solid virksomhed, som udgør en agil og effektiv platform for ejendomsudlejning og drift, med et fortsat skarpt fokus på vores lejere.

Ny strategisk retning
HD Ejendomme beskæftiger i alt 74 medarbejdere, og de landsdækkende aktiviteter styres fra hovedkontoret i Odense. Virksomheden er et full-service ejendomsselskab, der kan håndtere alle aspekter af ejendomsadministration og -drift.

- Medarbejderne har gjort en fremragende og dedikeret indsats. Vi har samtidig en stærk virksomhedskultur, hvor vi ikke hviler på laurbærrene, men konstant er på jagt efter måder hvorpå vi kan gøre tingene bedre og mere effektivt, siger Peter Uldal Borch.

For et år siden blev HD Ejendomme A/S solgt til det svenske ejendomsselskab Niam, der tilførte ny kapital og satte en ny strategisk retning på basis af virksomhedens eksisterende styrker.

- Vi har gennemført en række tiltag for at trimme virksomheden og ejendomsporteføljen, og har i den anledning fokus på at frasælge ejendomme, der strategisk, geografisk og operationelt ikke hører naturligt hjemme i HD Ejendommes portefølje, uddyber Peter Uldal Borch.

Gearet til yderligere vækst
Salget til Niam har styrket HD Ejendomme betragteligt både strategisk og finansielt. HD Ejendomme har derfor et stærkt afsæt for yderligere at forbedre sine resultater i 2018.

- Vi har haft en god start på året indenfor både bolig- og erhvervsudlejning, og vi ser frem til at fortsætte arbejdet med at leve op til vores slogan ’Vi samler på glade lejere’, samtidig med at de økonomiske resultater følger med, slutter Peter Uldall Borch.

-los

Resultat for HD Ejendomme A/S 2017 (2016) i mio. kroner:

Bruttofortjeneste: 216 (246)

Driftsresultat: 441 (205)

Resultat før skat: 376 (71)

Årets resultat: 287 (58)

Balancesum: 4553 (4274)

Egenkapital: 1004 (121)

Solvens: 22 % (3 %)

Ansatte (gns.) stk.: 74 (77)

Læs mere om Byggeri

23/5 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder